Beautiful Katamari

Kedvenc játékunk végre next-gen körítést kap! A címet eredetileg PS3-ra és X360-ra jelentették be, de a PlayStation-ös változat fejlesztését leállították.

Elhagyta a Namco Bandai-t a Katamari atyja

Keita Takahashi, az eredeti Katamary Damacy és a Noby Noby Boy atyja elhagyta a Namco Bandai-t. A válás már régóta érett, Takahashi nem csak a kiadó-fejlesztő céggel való munkát, hanem az egész játékipart megelégelte, és több korábbi interjúban is azt nyilatkozta, hogy szeretne mást csinálni.

Beautiful Katamari

A Japánban és Amerikában már tavaly októberben megjelent, hozzánk csak március elején eljutott Beautiful Kamatamari valósággal levett minket a lábunkról. Ilyen laza, szórakoztató és aranyos játékkal ritkán találkozunk!

A heti játékmegjelenések

A megszokott módon megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista: ezúttal érkezik többek között az új Tony Hawk és a Katamari is!

TGS 2007: Záró galériafrissítés

Az idei Tokyo Game Show véget ért, elköszönésként pedig összeállítottunk egy újabb galériafrissítésre valót a legjobb és legújabb screenshotokból...

TGS 2007: 180 screenshot 10 új játékból

Újabb képek érkeztek a TGS-ről. Van itt többek közt Dark Sector, Dynasty Warriors, Guilty Gear, Katamari, Mobile Ops, The Remnant, sőt Viva Pinata is!

Beautiful Katamari Demóteszt Xbox 360 konzolon!

Hülye egy játék, mégis millióan imádják. Nem, most nem a LocoRoco-ra, vagy a PaRappa-ra gondolunk, bár azok is megérik a pénzüket. Amiről jelen cikkünk szól, az a Katamari sorozat, és azon belül is annak legújabb része, a Beautiful Katamari.

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!

E3 2007: Xbox 360 videómontázs 30 játékkal

A Gamersyde munkatársai beújítottak egy friss E3-as videót, mely nem kevesebb, mint harminc Xbox 360 játékba enged betekintést, darabonként pár másodpercre.

E3 2007: Az idei E3 Xbox 360-as nagyágyúi

Az Xbox 360 bemutatja a konzol játékok történetének legfantasztikusabb sorozatát, melyet olyan címek fémjeleznek, mint a Halo 3, a GTA IV, és a Rock Band.

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!