inFamous

Kizárólag Playstation 3-ra készülő készülő játék, amelyben hősünk különleges erejét használva tehetünk rendet magunk körül.
Típus: Akció, Zúzós

A mozivászonra költözik az inFamous

Hatalmasat robbant a Playstation 3-ra megjelent inFamous, s hamarosan a mozirajongók ismét átélhetik Cole izgalmas és drámai kalandjait, ugyanis készül a filmváltozat.

inFamous

Manapság nem igazán kényeztetnek el minket exkluzív címekkel, legyünk akár XBox, akár PS3 vagy esetlegesen mindkettő konzolnak a boldog tulajdonosai. Sokat lehetett hallani arról, hogy nemsokára jön az inFamous, ami ilyen meg olyan jó lesz, de manapság az ember már semminek sem hisz - ami mondjuk nem is csoda - csak a saját maga által megtapasztalt élményeknek. Örömmel jelenthetem be nektek, hogy az inFamous diszkréten, szépen, csöndben megérkezett és mindenki nagy meglepetésére hatalmasat robbant!

inFamous - a fejlesztők a játékról, megjelenés előtt

Háromrészes fejlesztői napló érkezett az inFamousről, melyet a játék megjelenése előtt egy héttel készítettek a Sucker Punch munkatársai - tanulságos anyag, érdemes megnézni!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő hét nem ígérkezik túl izgalmasnak, egyedül az inFamous éri majd meg a pénzét - az viszont kötelezően beszerzendő minden PS3-tulajdonosnak!

inFamous - Megjelenés előtti hangulatfokozó

Alig több, mint egy hét múlva megjelenik a Sucker Punch által fejlesztett inFamous, amely nagyszerű kikapcsolódásnak ígérkezik minden PS3 tulaj számára.

Kora hajnali galériafrissítés Duke Nukemmel

Olvasóink kívánságának eleget téve ma még korábbra tettük a hajnali galériafrissítést. Öt óra, csiripelnek a madárkák, de mit keres itt Duke?

Hosszú hétvége előtti nagy galériafrissítés

Hosszú hétvége előtti galériafrissítés következik, benne ArmA 2, Bionic Commando, Dark Void, inFamous, MAG, Motorstorm, Uncharted, meg minden más!

Hangulatcsináló inFamous videótrió érkezett

Az elmúlt két napban három új inFamous trailer is érkezett. Az első Empire City-t mutatja be, a második egy gameplay montázs, míg az utolsó egy fejlesztői interjú.

Befejeződtek az inFamous munkálatai

A Sucker Punch bejelentése szerint végeztek a PS3-exkluzív inFamous munkálataival, a játék már csak a sokszorosításra vár a boltokba kerülés előtt.

Korábban jelenik meg az inFamous

Bár júniusra vártuk az inFamous megjelenését, a Sony bejelentése szerint a játék korábban, még május végén megérkezhet PlayStation 3 konzolra.