inFamous

Kizárólag Playstation 3-ra készülő készülő játék, amelyben hősünk különleges erejét használva tehetünk rendet magunk körül.
Típus: Akció, Zúzós

Új játékon dolgoznak az inFamous készítői

Még meg sem jelent az inFamous 2, már arról hallani, hogy a fejlesztők büszkén beszélnek teljesen új játékukról. Legalábbis arról, hogy valami készül, mert konkrétumokat persze nem mondtak, sőt, azóta minden elhangzott információ lekerült az eredeti külföldi forrásról.

Mégsem lesz új Cole az InFamous 2-ben

Habár annak idején sokan szidták az első rész főszereplőjét, a rajongók reakciója miatt a Sucker Punch mégsem változtatja meg Cole külsejét a folytatásban.

inFamous 2 - felfrissített Cole, új város

Cole külsejét átalakítják, s egy teljesen új szinkronszínészt is kap. Kalandjaink pedig a New Orleans által ihletett New Marais-ban folytatódnak.

Bejegyezték az InFamous 2 domain címét

A Sony nem a legjobb a titkok őrzésében: már nem csak a Killzone 3, de az InFamous 2 fejlesztésében is biztosak lehetünk. Ma bejegyezték a játék domain címét is.

Megvannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei

Idén is megrendezésre kerül a brit filmakadémia díjátadója, ahol jó szokásukhoz híven nem csak a legjobb filmeket, hanem a játékokat is díjazzák a szakértők.

Már fejlesztik az inFamous folytatását?

A Sucker Punch már nagyban dolgozik a remek inFamous folytatásán, legalábbis a főszereplő hangját alakító David Sullivan Twitter bejegyzése szerint.

God of War III demó az inFamous mellé

A japán játékosok örülhetnek, ugyanis ha megvásárolják az inFamoust, akkor betekintést nyerhetnek a God of War várva várt harmadik felvonásába.

Hazai eladási toplista - tarolt a Halo 3: ODST

Még a Need for Speed: Shiftet is legyűrte a Halo 3: ODST, az előrendelői akciók révén pedig a Ninety Nine Nights és a Kingdom Under Fire eladásai is fellendültek.

Haza eladási toplista - élen a Need for Speed: Shift

Várható volt, hogy az új Need for Speed: Shift is kapásból a legnépszerűbb játékok között nyit majd, azonban a World of Warcraft trónfosztására mi sem számítottunk.

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.