inFamous

Kizárólag Playstation 3-ra készülő készülő játék, amelyben hősünk különleges erejét használva tehetünk rendet magunk körül.
Típus: Akció, Zúzós

Péntek reggeli videóáradat

Renegeteg videó látott napvilágot a CES alkalmából, amelyek között megtalálható az Infamous, Dawn of War 2, Skate 2, Resistance: Retribution és Dark Void.

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!

Galériafrissítés szerda délelőtt

Galériánkat olyan sztárok látogatták ma meg, mint BioShock, Crysis Warhead, Infamous, Madden, Pro Evolution Soccer, Resistance és Tiger Woods.

inFamous

Vajon a társadalom meddig tudna civilizált maradni, ha egy napon a törvény megszűnne létezni, és vele együtt eltűnne minden szabály és kötelesség? Ha nem lenne, aki irányítson, aki felügyeljen, aki rendet tartson? Te hogyan tudnád túlélni mindezt akár egy napig is? És ha örökre egy ilyen világ fogságába kerülnél? Melyik lenne fontosabb számodra? A remény? A túlélés? Vagy megpróbálnál ellene tenni valamit?

E3 2008: A harmadik videócsokor

A harmadik felvonás, amelyben megtekinthető a Dead Space, a You Are In The Movies, Bioshock, Infamous, Resistance 2, Crysis Warhead, Red Alert 3 stb.

Infamous - az első ingame screenshotok

Az Infamousból már láthattunk tervrajzokat, scanneket, sőt még egy teaser screent is, most viszont itt vannak az első ingame screenshotok!

Infamous - infók és képek

A Sony Computer Entertainment által fejlesztett Infamous eddig soha nem tapasztalt élményben részesíti majd a Playstation 3 tulajdonosokat.

Infamous videó

Sokat nem tudok még erről a játékról. Korábban nem hallottam róla. Egy biztos Sony Entertainmtent által fejlesztett, szóval 99% hogy PS3 exkluzívról van szó.