World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
1486479600

World of Warcraft - máshol is elköltheted az aranyad

A Blizzard bejelentette, hogy kiterjeszti a World of Warcraft tokenrendszerét, így azokkal a Battle.net-egyenlegedet is hizlalhatod majd; vagyis az MMO-ban összegereblyézett aranyadat akár az Overwatch-ban is elverheted.
1483016438

Húszéves a Diablo, a Blizzard ünnepel

Holnapután, azaz december 31-én ünnepli húszéves születésnapját az első Diablo. Az évfordulóról a fejlesztők is megemlékeznek: a cég szinte minden játékában Diablo témájú eventek indulnak.
1478358014

Nagyon megy az Activision-Blizzard szekere

A kiadó legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentése szerint a cég két év alatt megduplázta a havi aktív felhasználóinak számát. Továbbá a bevételei is több mint 50 százalékkal növekedtek.
1474527600

A Blizzard dobja a Battle.net elnevezést

Nem kell megijedni, nem az egész szolgáltatástól szabadul meg a Blizzard. Csak a nevet engedi el a stúdió, az ugyanis állítólag sokszor összezavarta a játékosokat. Ezentúl simán Blizzard Technek fogják hívni.
1472464842

A Facebookra is streamelhetjük a Blizzard címeit

A hétvégén élesedett a Battle.net kliensében az új lehetőség, így immáron közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk némi gameplayt. Az opció még bétaüzemben fut, így hibák előfordulhatnak.
1471366632

GC 2016: Nézd vissza a Blizzard-konferenciát!

A Blizzard egyike azon kevés cégnek, amely saját konferenciát tart az idei Gamescomon. A fejlesztők tonnányi friss infót és látnivalót ígérnek, és itt mutatkozhat be a legújabb Overwatch animációs film, főszerepben Bastionnel.
1470238218

Hackertámadás érte a Blizzard játékait

Ha tegnap nem tudtál játszani a World of Warcrafttal, az Overwatch-csal vagy a Blizzard többi játékával, az nem véletlen. DDoS-támadás érte a Battle.netet, ami miatt több órán át akadozott a multi.
1469718000

Ha Tajvanon jársz, ezt mindenképp nézd meg!

A Blizzard alaposan megadja a módját 25. születésnapja megünneplésének, a csapat ugyanis egy 4,2 méteres szobrot állít majd fel Tajvanon. A bronzból készült remekmű Arthast fogja ábrázolni.
1467460800

Blogajánló: Emberi tragédiák a videojátékokban

Necreon múlt héten indult toplistás sorozata ezúttal az emberi tragédiákat boncolgatja, persze szigorúan a videojátékok keretein belül. Következzen hát öt karakter, akinek nem lettünk volna a helyében!
1465318842

A Facebookra is streamelhetünk Blizzard-játékokat

A Blizzard és a Facebook partnerséget kötött, így hamarosan a facebookos profilunkkal is beléphetünk a Blizzard játékaiba, és a Twitch és a YouTube mellett már közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk gameplayt.