World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
1650387300

World of Warcraft - a következő kiegészítővel beköszönt a sárkányok új kora

A Blizzard leleplezte a World of Warcraft új kiegészítőjét, a Dragonflightot. Nemcsak a sárkányok kerülnek ismét középpontba a Cataclysm óta először, de mi magunk is csinálhatunk majd sárkányszerű karaktereket.
1649838300

World of Warcraft - nagy leleplezés a jövő héten

Rengeteg pletyka szállingózik mostanában a World of Warcraft új kiegészítője kapcsán, a jövő héten azonban véget érnek a találgatások. Megvan, hogy mikor leplezik le az MMORPG következő nagy expanzióját.
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1584788400

100% bónusz XP-vel fejlődhetnek a WoW játékosai

A Blizzard a gyors karakterfejlődés lehetőségével csalogatja Azerothba a World of Warcraft rajongóit abban a reményben, hogy a kényszerszabadságot a népszerű MMORPG-vel töltik majd az emberek.
1572629420

Itt nézheted vissza a BlizzCon bejelentéseit!

Az egész hétvégét az idei BlizzCon fogja uralni, de az igazán nagy bejelentésekre a ma esti nyitóceremónia után kerül majd sor. Izgalmakból pedig várhatóan nem lesz hiány, így érdemes lesz velünk tartanotok.
1572339600

World of Warcraft - visszatérhet a Lich King

Valójában sosem ment sehova, de úgy tűnik, hogy a Lich King központi szerepet játszhat a World of Warcraft következő kiegészítőjében. A szivárgások ezúttal egyenesen a Blizzard fizikai boltjához vezethetők vissza.
1571814017

Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.
1566979218

World of Warcraft Classic - emeljük poharunkat!

Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a World of Warcraft, az MMORPG-k mai napig verhetetlen etalonja, ami a Classic-kiadás nemrég indult rajtja alkalmából kapott egy nagyon szuper, hangulatos, dalolós kedvcsinálót.
1557941452

Thrall visszatér a World of Warcraftba

Mindenki kedvenc ork hadura - de főleg a hordásoké -, a következő frissítésben visszatér a World of Warcraftba. Ennek örömére a Blizzard egy megszokott minőséget képviselő CG-előzetessel kedveskedett.
1557914400

Word of Warcraft - gyűjtői kiadás a 15. évfordulóhoz

Gyönyörű gyűjtői kiadást kap idén a World of Warcraft. A Blizzard legendás MMORPG-je idén ünnepli a tizenötödik születésnapját, ennek apropóján pedig polcra tehetjük a legelső raid főellenfelét, Ragnarost.