World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
1226530860

Megérkezett a Wrath of the Lich King

A Burning Crusade megjelenése óta jócskán eljárt az idő felettünk. Eljött az idő, hogy ismételten felvegyünk páncélzatunk és behatoljunk Northrend fagyos területeire!
1226530800

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Launch Party a WestEnd City Centerben

Ezreket vonzott a CD Projekt WestEnd City Centerben megrendezett World of Warcraft: Wrath of the Lich King Lauch Party-ja. Míg a színpadon stand up comedy műsor és mindenféle verseny szórakoztatta a népet, addig a Media Markt előtt egy gigantikus méretű heringkonzerv kezdett kialakulni már jóval 22 óra előtt. Azt nem tudom, hogy jutott-e mindenkinek WOW, de egy Collectors Edition biztos kezekre lelt annál a nagyjából hat-nyolc éves kisfiúnál, aki az elsők között ért be a boltba.
1226514360

Lezárult a Wrath of the Lich King nyereményjáték

Nyereményjátékunkban World of Warcraft: Wrath of the Lich King játékokat és ajándékcsomagokat sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!
1226418060

A heti játékmegjelenések

Remek hét várt ránk ezúttal is, hiszen az elkövetkezendő napokban érkezik az új Call of Duty, a Wrath of the Lich King, a Mirror's Edge és a Hello Kitty Daily is.
1226388060

Szerdáig tart a WOW: Lich King nyereményjáték

Szerda délután sorsoljuk a World of Warcraft: Wrath of the Lich King nyereménycsomagokat. Még nem késő, hogy te is szerencsét próbálj!
1225990980

Visszatérnek a rajongók a World of Warcraft-hoz

Mark Morhaime, a Blizzard CEO-ja ma a világ tudtára adta, hogy egyre több rajongó tér vissza a hőn szeretett MMORPG játékához, miután más világokat is megjárt.
1225893300

A Frostmourne megérkezett Magyarországra!

„Aki ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat" - a Frostmourne megérkezett Magyarországra, és akár téged is választhat!
1225873080

Véget ért a Wrath of the Lich King beta tesztje

A Blizzard bejelntette, hogy véget ért nagysikerű játékuk második kiegészítőjének a beta tesztje, reméljük semmi sem állhat a november 13-i megjelenés útjába.
1225717560

KIEMELT: Nyerj Wrath of the Lich King ajándékokat!

Nyereményjátékunkban a CD Projekt támogatásával WoW: Wrath of the Lich King ajándékcsomagot és GK bögrét nyerhetsz. Tippelj és zsebelj be mindent!
1225632360

Arthas Menethil, a Lich King

Arthas, II. Terenas Menethil király fia, a második Háború alatt született. Ő Lordaeron koronahercege és az Ezüst Kéz lovagja, sorsa azonban hamarosan sötét irányít vesz....