World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
1699772400

Távozik a Blizzard elsőszámú művésze, Samwise Didier

Többek közt a Warcraft, a Diablo és a StarCraft örökzöld művészi stílusát köszönhetjük Samwise Didiernek, aki 32 év után leteszi az ecsetjét. Egy biztos: a Blizzard játékai sosem lehettek volna ilyen megnyerően karakteresek Didier nélkül.
1695798000

Visszatér Chris Metzen, mint a World of Warcraft-franchise kreatív igazgatója

Metzennek mindig is kulcsszerepe volt a franchise életében. Kezdve az első résztől és annak kiegészítőitől, melyek készítésében kreatív igazgatóként játszott közre, egészen a Legion expanzióig majd’ minden megjelenésen dolgozott. Most visszatért.
1673262000

Elhunyt Earl Boen

A színészt a Terminátor-sorozatban is láthattuk, azonban a játékosok a Monkey Island LeChuck kapitányaként vagy Terenas királyként emlékezhetnek rá.
1671202800

Visszatért a Blizzardhoz Chris Metzen, a Warcraft-univerzum atyja

Chris Metzen hat évvel ezelőtt hagyta el a játékipart, de úgy tűnik, élete egyik legnagyobb műve mégis visszahívta őt. A Warcraft-univerzum kiötlője kreatív tanácsadóként csatlakozott újra a Blizzard csapatához.
1667928000

Call of Duty: Modern Warfare II - megvan az egymilliárd

Nincs még vége az üzleti jelentések sorának, az Activision Blizzard számaival - köztük két fontosabb mérföldkővel - folytatjuk.
1664172000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de már szeptember végén járunk: az őszi játékdömping továbbra sem enyhül, lássuk, hogy milyen újdonságok várnak ránk a következő napokban!
1663951699

Egy rajongó készítette a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic hivatalos trailerét

A Wrath of the Lich King Classic előzetese eltér a hagyományos World of Warcraft-cinematicoktól, a Blizzard ugyanis ezúttal egy megszállott rajongóra bízta a trailer elkészítését. A végeredmény nagyszerű lett!
1659546420

Három évig készült titokban a mobilos World of Warcraft, de végül törölték a projektet

Lapértesülések szerint a Blizzard és a NetEase három évig dolgozott a World of Warcraft mobilos változatán, nemrég azonban kölcsönösen kifaroltak a projekt mögül.
1658819735

Frissítve: Megvan a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic megjelenési dátuma

A klasszikus World of Warcraft és a The Burning Crusade után a Wrath of the Lich King is visszatér, és már azt is tudjuk, hogy mikor. Maga a Blizzard buktatta le idő előtt a dátumot.
1651225556

Jövő héten mutatkozik be a mobilos Warcraft

A Blizzard a Twitteren harangozta be, hogy jövő héten újabb bejelentést tesznek, ugyanis leleplezik a következő Warcraft-játékot, ami a várakozásokkal ellentétben nem a sorozat negyedik része lesz, hanem egy mobilos kitérő.