The Incredible Hulk

A 2008-as Hulk-film alapján készülő játékon nem más, mint a Cipher Complex-et is jegyző csapat dolgozik.
Típus: Akció

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk meglehetősen tartalmasnak ígérkezik, hiszen jön a Race Driver: Grid, a Ninja Gaiden II, a LEGO Indiana Jones és a The Bourne Conspiracy is többek között.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

The Incredible Hulk - premier trailer érkezett

A játékmenet a szokásos, jól bevált kliséken alapul, ám ez még nem jelenti azt, hogy rossz lesz az új Hulk játék. Marvel rajongóknak mindenesetre kötelező darab.

The Incredible Hulk - megérkeztek az első képek

A Cipher Complex fejlesztőinek új játékának, a The Incredible Hulk készültéről már régóta tudunk, a tényleges bejelentés viszont eddig váratott magára.

Saját játékkiadót alapítana a Marvel Comics?

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Comics jobban beleásná magát a játékiparba: a képregényein alapuló játékokat maga adná ki, készítésükért is ő felelne.

The Incredible Hulk - a Cipher Complex alkotóitól

A Sega bejelentette, hogy legújabb Hulk-játékának fejlesztését a Cipher Complex-et is jegyző Edge of Reality végzi - a The Incredible Hulk teljesen multiplatform lesz.