Empire: Total War

Folytatódik a közkedvelt Total War-sorozat. A vízi csatákat is felvonultató Empire már az újkorban játszódik.
Típus: Stratégia, Történelmi

A heti játékmegjelenések

Újabb hét, újabb játékmegjelenések a megszokott módon, ám a következő hét nap annyiban egyedi lesz, hogy most érkezik a Halo Wars, az Empire: Total War és a HAWX is.

Empire: Total War demó a Steamen

Az igen sikeres Total War sorozat legújabb része hamarosan megjelenik, addig is a fejlesztők elérhetővé tették a játék kipróbálható változatát.

Karácsonyi kívánság SEGA módra

A SEGA szeretne kellemes ünnepeket kívánni nekünk, játékosoknak. A videóban megcsodálhatjuk a cég gondozásában jövőre megjelenő játékokat.

Csúszik az Empire: Total War megjelenése

A tervezettnél egy hónappal később kerül boltokba a Total War sorozat legújabb része, a tizennyolcadik században játszódó Empire: Total War.

Gyűjtői kiadást kap az Empire: Total War

Manapság egyre divatosabb a kiadók körében nagy adag bónusz tartalmat készíttetni a fejlesztőkkel, hogy aztán mindezt egy külön kiadásban adhassák el, magasabb áron.

Empire: Total War - részletek és új látnivalók

Huszonhárom új képpel frissült az Empire: Total War galériája, melyek adnak egy kis ízelítőt abból, amire a februárban megjelenő stratégiában számíthatunk.

Totális háború az ipari forradalom idején

A SEGA bejelentése szerint 2009 februárjában kézhez kaphatjuk a Total War sorozat Empire: Total War névre hallgató legújabb részét.

GC 2008: Giga galériafrissítés - negyedszerre

A negyedik alkalomra többek közt Age of Pirates, Arma 2, Total War, Midnight Club, SOCOM, Stargate és Street Figter jutott. Érdemes meglesni!

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!