Monster Hunter Freedom 2

A Monster Hunter Freedom folytatása részben hasonlít csak elődjére, hiszen számos új fícsörrel találkozhatunk, melyek a PS2-es Monster Hunter 2-ben bukkantak fel.
1347451200

Paul W.S. Anderson Monster Hunter-filmet csinálna

Magyarországon holnap kerül mozikba az új Resident Evil-mozi, a rendező, Paul W.S. Anderson pedig a Retribution premierje kapcsán adott interjút a Cinema Todaynek. Elárulta, most éppen a Monster Hunterrel szemezik, aminek a filmváltozata már tervezés alatt áll. Örülnénk neki?
1327906800

Idén jöhet a vitás Monster Hunter

A PlayStation Vita eladásai a Sony szerint sem mennek túl jól. Ennek azonban Japánban egyetlen oka van: nincs a gépre Monster Hunter-játék, ha lenne, akkor hatalmas siker lett volna. Éppen ezért biztosított mindenkit a Sony, hogy még idén lesz, és akkor minden rendbe jön.
1300094509

A játékipart is megrengette a japán földrengés

A pénteki Japánban történt földrengés és szökőár a játékipart is menetrend-változtatásokra, illetve jótékonysági akciókra sarkallta: a szigetországban több online játékszolgáltatás leállt, bizonyos megjelenések csúszni fognak, és a játékbemutató rendezvényeket is később fogják megtartani.
1192744800

Monster Hunter Freedom 2

Bevallom férfiasan, azok közé az emberek közé tartozom, akik még csak nem is hallottak idáig erről a játékról, pedig ha minden igaz, akkor egy nagyon sikeres PS sorozatnak a PSP-s változatáról beszélünk. Az első rész tavaly jelent meg, nem aratott túlságosan nagy sikert, mivel az egyik legfontosabb opciót a co-op vadászatokat kihagyták belőle. Eltelt egy év és már meg is jelent a második rész, amibe már belerakták a mindenki által áhított több játékos lehetőségeket is. Lássuk akkor, hogy ezzel együtt milyen stuffra számíthatunk a pénzünkért.
1188297780

A heti játékmegjelenések

A múlt héthez hasonló módon megint kellemes hét vár ránk: jön a Guild Wars és a Medieval II új kiegészítése, a Stuntman: Ignition és az új Tiger Woods-játék...