Ninja Gaiden 2

A Tecmo nem adja fel a Ninja Gaiden sorozatot, és elkészíti annak folytatását Xbox 360 konzolra. A Playstation 3-as Ninja Gaiden Sigma ehhez képest piskóta volt!

Befejeződtek a Ninja Gaiden II munkálatai

Elkészült a Ninja Gaiden második része: a játék végleges változatára már csak a tömeggyártás vár, hogy június harmadikán mindenkihez eljuthasson a várva-várt folytatás.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Ninja Gaiden 2 - kezdetét veszi a vérontás

Júniusban végre megérkeziuk Ryu legújabb kalandja, amelyben az akcióra és a vérontásra nem lehet panaszunk, legalábbis a trailer alapján úgy tűnik.

Nem készül több epizód a Ninja Gaiden-ből

Véget ér a Ninja Gaiden, Ryu Hayabusa történetének június elején megjelenő új része az öt felvonást megélt sorozat befejező akkordja lesz.

Ninja Gaiden 2 - a végső ellenfelek

A Team Ninja csapata 7 darab új videóval kedveskedett azok számára, akik már várják a Ninja Gaiden második részének június 6-ára kitűzött megjelenését.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Ninja Gaiden 2 - harc életre-halálra

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a legújabb Ninja Gaiden megjelenéséig, ezért a fejlesztők új videókkal lepték meg a játékosokat. Lássuk őket!

Hamarosan köztünk a Ninja Gaiden 2

A Microsoft bejelentette a legendás Tomonobu Itagaki vezette Team Ninja fejlesztőcsapat legújabb játékának, a Ninja Gaiden 2-nek megjelenési időpontját.

Ninja Gaiden 2 demóra várunk

Nem kell már sokat várni a Ninja Gaiden második részének megjelenéséig, a demó kipróbálásáig pedig még annyi idő sincs hátra: az előzetes verzió májusban érkezik.

GDC 2008: A harmadik GDC-s trailer szállítmány

Ismét összegyűlt egy szép adag GDC-s trailer. Ezúttal többek közt kaptunk Bionic Commando-t, Dead Space-t, Ninja Gaiden 2-t és Too Human-t is.