Ninja Gaiden 2

A Tecmo nem adja fel a Ninja Gaiden sorozatot, és elkészíti annak folytatását Xbox 360 konzolra. A Playstation 3-as Ninja Gaiden Sigma ehhez képest piskóta volt!

Itagaki nélkül is fantasztikus lesz a Ninja Gaiden 3

Habár a sorozat megalkotója, a zseniális Tomonobu Itagaki már saját stúdiót alapított, a Tecmo szerint a Ninja Gaiden 3-ra annyira odafigyelnek, hogy csak fantasztikus lehet.

Új játékon dolgozik a Ninja Gaiden atyja

Rövid szünet után visszatér Tomonobu Itagaki, aki egy új X360-exkluzív játékon dolgozik - a mester viszont ezúttal nem akciójátékot fejleszt, hanem valami mást.

A Tecmo folytatná a Ninja Gaident

A Ninja Gaiden 2 megjelenése után a sorozatot fejlesztő Team Ninja fejese, Tomonobu Itagaki visszavonult, s azt mondta nem készül több epizód...

Három új játékon dolgozik a Team Ninja

Három új játékon is dolgozik Tomonobu Itagakia cége, a Ninja Gaiden és Dead or Alive sorozatokat jegyző Team Ninja. A címeket ismét a Tecmo adja majd ki.

Itagaki perelt, de a Tecmo sem hagyja annyiban

Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden és a Dead or Alive atyja június elején jelentette be, hogy elhagyja a játékait fejlesztő Tecmo-t és 150 milliós kártérítést követel.

Emberére akadt a Grand Theft Auto IV

Megjelenése után rögtön véget vetett a Grand Theft Auto IV hosszú hetekig tartó uralmának a LEGO Indiana Jones - a múlt heti brit toplista következik.

Ninja Gaiden 2

Olykor látni néhány felettébb különös sorozatszámozást, de a Ninja Gaiden még ebben a matematikát sűrűn mellőző furcsa világban is tud újat mutatni. Tudtátok, hogy immáron húsz éves a sorozat, és több mint tíz része jelent már meg? Mégis most a Ninja Gaiden 2-t van szerencsénk tesztelni. Hogy miért? Azonnal vázoljuk a szituációt!

Ninja Gaiden 2 demo az Xbox Live-on

A 3 nap múlva, kizárólag Xbox 360-ra megjelenő Ninja Gaiden 2 nevű hack & slash játék kipróbálható verziója letölthető az Xbox Live hálózatáról.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk meglehetősen tartalmasnak ígérkezik, hiszen jön a Race Driver: Grid, a Ninja Gaiden II, a LEGO Indiana Jones és a The Bourne Conspiracy is többek között.

Ninja Gaiden 2 vérontás három felvonásban

Repkedő végtagok és literszámra csordogáló vér várja a játékosokat a legújabb Ninja Gaiden epizódban, amely június 6-án jelenik meg X360-ra.