Ninja Gaiden 2

A Tecmo nem adja fel a Ninja Gaiden sorozatot, és elkészíti annak folytatását Xbox 360 konzolra. A Playstation 3-as Ninja Gaiden Sigma ehhez képest piskóta volt!

GDC 2008: Júniusban érkezik a Ninja Gaiden 2

A tegnapi Microsoft-konferencián jelentették be a Ninja Gaiden második részének boltokba kerülési dátumát: a játék 2008. júniusában érkezik.

GDC 2008: GDC trailer mánia - második felvonás

A trailer gyűjteményről se feledkeztünk meg, a második adagban többek közt van Fable 2 és Gears of War 2 is, úgyhogy vétek lenne bárkinek is kihagyni!

GDC 2008: A harmadik GDC-s screenshot adag

A Game Developers Conference 2008 alatti harmadik falériafrissítés alkalmával olyan sztárokat hoztunk el, mint Fable 2, Gears of War 2, vagy Postal 3. Ellenőrizd!

Ninja Gaiden 2 látnivalók érkeztek

A Gamersyde jóvoltából a birtokunkba került egy új videó és pár új kép az X360-exkluzív Ninja Gaiden 2-ről - hangulatban és kaszabolásban itt sem lesz hiány!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Mozgásban a Ninja Gaiden II

A mai napon nem csak a Télapó kedveskedik nekünk, hanem a játékfejlesztők, és kiadók is. Egy friss videó segítségével ezúttal a Ninja Gaiden II-t vehetjük szemügyre!

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

Ninja Gaiden 2

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Last Ninja… Ugye sokan ismeritek már ezt a mesét? A legendás játéksorozat még a C64-es korszakban vívott ki magának legendás hírnevet és tartotta ezt meg három epizódon át. Aztán ki tudja miért, a Last Ninja 4 soha nem készült el.

TGS 2007: Ninja Gaiden 2 gameplay videó

Megérkezett az első, igencsak hentelősre sikeredett gameplay videó a Ninja Gaiden 2-ből. Várjuk a demót, hogy saját kezeink közt tesztelhessük!

TGS 2007: Ninja Gaiden 2 - teaser és képek

Kezdetét vette az idei Tokyo Game Show, és pár friss kép kíséretében máris kikerült a netre a nagysikerű Xbox-os játék, a Ninja Gaiden folytatásának a trailere.