Crisis Core, Ever Crisis és más finomságok a Final Fantasy VII streamjéről

  • Írta: szlav
  • 2022. június 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Nem volt túl hosszú a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját ünneplő adás, a Square Enix azonban egyetlen pillanatot sem vesztegetett el. Lássuk a bejelentéseket!

A tegnap éjjel vetített 25. évfordulós stream legnagyobb dobása a Final Fantasy VII Rebirth bejelentése volt, de ezt leszámítva sem volt eseménytelen az alig negyedórás adás. A Square Enix ugyanis számos Final Fantasy VII-közeli projekttel ünnepli a negyedévszázados évfordulót. Ha szeretnétek egyben visszanézni az adást, azt itt máris megtehetitek, lejjebb pedig egyenként is megemlékezünk a látottakról.

Felújítva tér vissza a Crisis Core: Final Fantasy VII

Bemutatkozott a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion. A Final Fantasy VII előzménysztorija eredetileg 2007-ben jelent meg PSP-re, idén télen azonban PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen is átélhetjük Zack Fair történetét. A felújított változat alaposan kicsinosított látvánnyal, magas felbontással, teljes szinkronnal és átdolgozott soundtrackkel várja majd a rajongókat.

Újra megmutatta magát a Final Fantasy VII Ever Crisis

Még idén játszhatóvá válik a Final Fantasy VII Ever Crisis zárt bétája, ennek apropóján pedig egy újabb kedvcsinálót láthattunk a játékból. A free-to-play mobilos címként érkező Ever Crisis egy újabb Final Fantasy VII-remake, ez a cím azonban az alapjáték összes fejezete mellett a spin-offok történeteit is magában egyesíti. A játék megörökölte az eredeti Final Fantasy VII felülnézetes világát, a körökre osztott harcokat és az átvezetőket azonban a Remake-hez hasonló, erősen felturbózott látvány mellett élvezhetjük.

Már Steamen is elérhető a Final Fantasy VII Remake: Intergrade

PC-n máig Epic-exkluzív volt a Final Fantasy VII Remake: Intergrade, mostantól azonban Steamen is lecsaphatunk a felújított szerepjáték első nagy felvonását és annak kiegészítő fejezetét tartalmazó csomagra. További jó hír, hogy június 23-ig 29 százalékos leárazás mellett csaphatunk le rá.

Újdonságokat kap a Final Fantasy VII: The First Soldier

A mobilos battle royale-játékról sem feledkezett meg a Square Enix. A The First Soldier új pályával, fegyverrel, karakterrel és karakterosztállyal várja vissza a harcosait, ráadásul megérkezett a Crisis Core crossover-eseményei is, melynek keretei közt klasszikus, poligonális formában láthatjuk viszont a kedvenc hőseinket. Valljuk be, a szögletes chocobónál mókásabb cukiságot elég régen láttunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...