Crisis Core: Final Fantasy VII

A Final Fantasy VII folytatását bemutató játék a Square Enix-től csak és kizárólag Sony Playstation Portable zsebkonzolokra. Kötelező darab, polcon a helye!
1663343980

Kiadós gameplay felvételen a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

A Famitsu jóvoltából egy hosszabb gameplay felvételt kaptunk az eredetileg PSP-re megjelent Crisis Core: Final Fantasy VII remake-jéről.
1663085640

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!
1655451568

Crisis Core, Ever Crisis és más finomságok a Final Fantasy VII streamjéről

Nem volt túl hosszú a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját ünneplő adás, a Square Enix azonban egyetlen pillanatot sem vesztegetett el. Lássuk a bejelentéseket!
1279204080

Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.
1277367720

Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.
1274957760

Nyugati szerepjátékon dolgozik a Square Enix

Már régóta tudjuk, hogy a Square Enix valami brutális új szerepjátékon dolgozik, David Hoffman most azonban azt is elhintette, hogy nyugati fejlesztőktől jön a cucc.
1211984880

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.
1211298420

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.
1208296800

Crisis Core: Final Fantasy VII

„Egy férfi nem ejt könnyeket, csak a bajtársai után.” Ez a mottója, minden idők talán legjobban várt PSP játékának a Final Fantasy VII – Crisis Core-nak, mely a legsikeresebb Final Fantasy-nek az előzményeit dolgozza fel. A japánok már tavaly ősz óta élvezhetik ezt a játékot, aminek a megjelenését nem véletlenül időzítették az új PSP lite megjelenéséhez. Az eladások állítólag 300%-al meg is nőttek miatta. Eltelt fél év és végre itt van nekünk is, reméljük megérte a várakozást!
1206473520

A heti játékmegjelenések

A héten jelenik meg többek között a Command & Conquer 3 kiegészítése, az új Codename Panzers, a Viking: Battle for Asgard és a várva-várt Dark Sector is.