Bionic Commando

Nathan Spencer-t alakítjuk, akit kísérletek folytán biológiai fegyverré alakítanak. Küzdelmet ellenségeink ellen karunkba épített fegyverarzenállal és egyedi képességeinkkel vehetjük föl.

Capcom: a nyugati stúdiók csak folytatásokhoz jók

A Capcom elnöke szerint a nyugati csapataikat mostantól csak folytatások és átiratok fejlesztésével fogják megbízni, az új címek Japánban készülnek majd.

Bajban a Bionic Commando készítői

A svéd GRIN ugyan több, mint egy évtized múltra tekint vissza, egészen a Ghost Recon: Advanced Warfighter megjelenéséig nem nagyon ismertük a nevét.

Július 17-én jelenik meg a PC-s Bionic Commando

Egy ideje megtudtuk, hogy a Capcom sikerjátékai hamarosan PC-re költöznek. A Street Fighter IV után hamarosan megérkezik a Bionic Commando PC-s verziója is.

Bionic Commando

Tíz évvel ezelőtt Nathan „RAD” Spencer és barátja Joseph „Super Joe” Gibson legyőzték a gonosz birodalmi erőket és elpusztították szuperfegyverüket, az Albatrosst, mielőtt még be tudták volna vetni az emberiség ellen. Az egész világ hősként ünnepelte őket…

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

A hét játékai - értékelések és érdekességek

Befutottak az első komoly értékelések a hét legjobban várt játékairól, az UFC 2009-ről, a Terminator Salvationről, a Punch-Outról és a Bionic Commandoról.

Kedd esti videóösszeállítás

Sikerült összegyűjtenünk egy nagyobb csokor videót ma estére: új előzetesek érkeztek a Bionic Commandóról, a Call of Juarezről és az Interstellar Marinesről is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, a napokban érkezik ugyanis a Bionic Commando, a Terminator Salvation, az UFC 2009 és az új Punch-Out!! is.

Bionic Commando Multiplayer demóteszt

A Capcom mostanában mint valami táltos paripa csak úgy ontja magából a jobbnál-jobb címeket. Gondoljunk csak a Street Fighter 4-re, Resident Evil 5-re előkészületben van mindenki nagy kedvencének, a Dead Risingnak a második része, akárcsak a nagy sikerű Lost Planetnek a folytatása. Éppen ezért lehet arra számítani, hogy a legendás Super Nintendós Bionic Commando újragondolása is hasonlóan színvonalas lesz...

Friss screenshotok a korán kelőknek

Nem is kezdődhetne jobban a nap, mint néhány friss screenshottal. Reggelire van Blood Bowl, Crimecraft, Split/Secong, Terminator, meg pár más finomság is!