Street Fighter IV

Minden verekedős játék atyja! Végre a Capcom is úgyérezte, hogy közkedvelt sorozatára rá fér egy kis next-gen beültetés!
Típus: Verekedõs

iPhone-ra is megjelenik a Street Fighter IV

Az Apple telefonján is tiszteletét teszi mindenidők egyik legnépszerűbb verekedős játéksorozata, a Street Fighter - a negyedik rész átirata meglepően pofásan néz ki.

A kalózok körében is népszerű a Modern Warfare 2

Rendhagyó toplista következik, melyből kiderül, idén melyik játékok voltak a legnépszerűbbek a torrentezők körében - a Modern Warfare 2 ezúttal is győzött.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

Újabb Platinum Hits kiadású Xbox 360-as játékok

A Microsoft ma bejelentette, hogy hamarosan újabb Platinum Hits kiadású játékok érkeznek, köztük az utóbbi idők legnagyobb címeivel, amelyek még olcsók is.

Készül a Street Fighter IV bővített változata

A hétvégi pletykák igaznak bizonyultak, valóban készül a Super Street Fighter IV, amely a korábbi tervekkel ellentétben dobozos formában lesz kapható.

Felfedték a Street Fighter IV követelményeit

A Capcom a minap felfedte a Street Fighter IV személyi számítógépekre szánt verziójának követelményeit, valamint új képek is érkeztek.

Street Fighter IV - Egyedi vezérlő a PC-hez

A Capcom által fejlesztett Street Fighter negyedik epizódja személyi számítógépekre is megjelenik, s akár egy egyedi vezérlővel ellátott csomagban is megvehetjük.

E3 2009: A Capcom E3-as játékainak listája

A Capcom is bejelentette, hogy az idei évben milyen játékokat is szeretne bemutatni a megújuló, talán teljes fényében tündöklő E3-on.

A Capcom nagysikerű játékai hamarosan PC-n

A Capcom nagyszerű konzolos játékokkal kápráztatta már el a közönséget, s ezen alkotások közül hamarosan három a monitorokra költözik.

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!