Street Fighter IV

Minden verekedős játék atyja! Végre a Capcom is úgyérezte, hogy közkedvelt sorozatára rá fér egy kis next-gen beültetés!
1365602400

Élőszereplős Street Fighter-sorozat készülhet

A Street Fighter: Legacy című rajongói kisfilmet tető alá hozó csapat most teljes sorozatban gondolkodik, még egy Kickstarter-kampányt is elindított, hogy időben elkészülhessen a projekttel.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1333108800

Visszavonul egy időre a Street Fighter atyja

Yoshinori Ono, a Street Fighter-széria atyja múlt héten került kórházba, miután az egészségügyi állapota jelentősen megromlott - a mester a minap maga is megerősítette, hogy egy időre visszavonul, és másra bízza a verekedős sorozat istápolását. Jobbulást kívánunk neki!
1330441200

Monopoly készül a Street Fighterből is

Nincsenek statisztikai adataim arról, hogy vajon mennyivel csökken (már ha csökken) a Monopoly népszerűsége, de ha tippelnem kéne, azt mondanám, rohamos mértékben. Ugyanis nem tudok rá más épeszű indokot felhozni, miért készül belőle még Street Figter kiadás is.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.
1288175759

Move-os játékon dolgozik a Street Fighter atyja

A Street Fighter-sorozat egykori producere, Noritaka Funamizu bejelentette, hogy egy teljesen új projekten dolgozik, kifejezetten a Playstation Move-ra. Vajon mi történik, ha a verekedős játékok egyik nagy alakja ráteszi a kezét napjaink legjobb mozgásérzékelős technikájára?
1280480520

Negatív rekordokat döntöget a Capcom

Nem véletlen, hogy a Capcom a jövőben még inkább szeretne építeni a már bevált sorozataira: a jelenlegi pénzügyi év első negyedében nagyot estek a bevételeik.
1280234160

Gyakrabban szeretne robbantani a Capcom

Nem dinamittal persze, hanem nagy címeivel szeretne gyakrabban robbantani a Capcom. Az évi két főattrakciót szeretnék legalább megduplázni.