Rainbow Six: Vegas 2

A Rainbow Six: Vegas második része a díjnyertes Ubisoft Montreal stúdiótól, ezúttal is PC-re, valamint következő generációs játékkonzolokra.

Ubisoft-játék jár az ASUS ROG-hardverek mellé

Közös promócióra készül az ASUS és a Ubisoft: ha megvásárlod az akcióban résztvevő valamelyik ROG-terméket egy Ubisoft-játék üti a markodat. Te választod ki, hogy melyik, de van egy sanda gyanúnk, hogy az Assassin's Creeed III toronymagasan vezet majd a többi előtt...

Egy játékba gyúrná a Clancy-címeket a Ubisoft

Érdekes ötletet vetett fel a francia Ubisoft: elképzelésük szerint a jövőben akár egy játékban is szerepelhetne az öt Tom Clancy nevével fémjelzett sorozat.

Rainbow Six: Vegas 2 - készül a Fan Pack

Az Ubisoft bejelentette, hogy készül egy Fan Pack nevű csomag a nagysikerű játékukhoz, amely tartalmazni fog 3 új pályát és megannyi apró változtatást.

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

A heti játékmegjelenések

Ez a hét a számítógépes, Wii-s és DS-es játékosoké, ugyanis ezúttal csak ezekre a platformokra jelennek meg játékok - a jó hír az, hogy nem is akármilyenek!

Rainbow Six: Vegas 2 - túl a kétmillión

A Rainbow Six: Vegas folytatásának PC-s verziója még meg sem jelent, a játék máris a vártnál nagyobb eladásokat produkált - jelentette be a Ubisoft.

Rainbow Six: Vegas 2

Bizonyára sokan vannak akik már tűkön ülnek, hogy vajon mi lett a sorsa Logan Kellernek és társainak, akiket csúnyán magukra hagytak, levükben főve az első rész végén. Akik abban reménykednek hogy a sztori ezt a vonalat fogja követni, azokat érni fog egy kisebb fajta csalódás. De nem kell kétségbeesni, itt van nekünk Bishop, az új főhős akit ráadásul teljesen kedvünkre formálgathatunk. Hölgyeim, de inkább uraim, Rainbow 6 Vegas 2!

Tom Clancy MMO-t fejleszt a Ubisoft

Tom Clancy egyelőre ismeretlen áron "eladta magát" a Ubisoft-nak, a francia cég pedig régi álmát valósíthatja meg így: készül az első Tom Clancy MMO.

A UbiSoft kevesebb FPS-t készít a jövőben

Rainbow Six, Ghost Recon, Far Cry - ezek a UbiSoft legnagyobb FPS stílusú sorozatai, és lehet, hogy a jövőben nem is nagyon bővül a felhozataluk.