Rainbow Six: Vegas 2

A Rainbow Six: Vegas második része a díjnyertes Ubisoft Montreal stúdiótól, ezúttal is PC-re, valamint következő generációs játékkonzolokra.

A heti játékmegjelenések

A héten megjelenik a Rainbow Six: Vegas várva-várt második része, a Sega-hősöket felvonultató Sega Superstars Tennis és jön a Wii-s Pro Evolution Soccer 2008 is!

Nem lesz Rainbow Six: Vegas 2 demó

Tűkön ülve várjuk a Rainbow Six: Vegas 2-t, ám sajnos kénytelenek vagyunk a megjelenés napjáig kibírni akciózás nélkül, ugyanis a fejlesztők nem készítenek demót a játékból.

Késik a PC-s Assassins Creed és Vegas 2 páros

Warezon már kint van egy gagyi lopott verzió, de az igazi dobozos Assassins Creed késni fog, sajnos a PC-s Rainbow Six: Vegas 2-vel együtt.

Mozgásban a Rainbow Six: Vegas folytatása

Kétperces trailer érkezett a Rainbow Six: Vegas második részéről: a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő folytatás március végén jelenik meg.

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

Rainbow Six: Vegas 2 videó duplázás

A mai napon két új videót is kaptunk az új Rainbow Six-ből. A második rész nem lesz kispályás, az tuti, már csak a rendszerigénytől kell tartani!

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Fejlesztői napló a Rainbow Six: Vegas 2-ről

Megérkezett az első fejlesztői napló a Rainbow Six: Vegas folytatásáról: mindennemű hozzáfűznivaló felesleges, a videó megtekintése erősen ajánlott!