Rainbow Six: Vegas 2

A Rainbow Six: Vegas második része a díjnyertes Ubisoft Montreal stúdiótól, ezúttal is PC-re, valamint következő generációs játékkonzolokra.

Rainbow Six: Vegas 2 - újabb trailer

Megjelent a múltkori Rainbow Six: Vegas 2 teaser videó kibővített változata. A trailer ezúttal sincs megálldva ingame jelenetekkel, de egy kattintást azért megér!

Rainbow Six: Vegas 2

2008-ban lesz 10 éves a Rainbow Six sorozat, a UbiSoft Montreal-nak tehát ki kell tennie magáért, ha szeretné megtartani a rajongókat. Az évfordulóra a sorozat hatodik darabjával készülnek, mely már címével is szinte világba kiáltja, hogy terrorelhárító csapatunkat ismét Amerika játszóterére, a mesés Las Vegas-ba vezénylik ki.

Rainbow Six: Vegas 2 képek és trailer!

Kellemes Rainbow Six: Vegas 2 médiacsomaggal ajándékozott meg minket a Ubisoft. A cég hat új képet, és egy vadi új trailert is közzétett a készülő játékából.

Hétfői nagy videó dömping

Az Video Game Awards-ra, sok fejlesztő meghivást kapott, ők pedig hálából megajándékoztak minket új fejlesztésű játékaik néhány friss bemutató videójával.

Folytatódik a Rainbow Six: Vegas

Az Ubisoft tegnap este bejelentette a Rainbow Six: Vegas 2-t. A játékot a díjnyertes Montreal stúdió készíti, ezúttal is PC-re és nextgen konzolokra.