Uncharted 2: Among Thieves

Lara Croft férfi megfelelője, Drake visszatér az Uncharted: Drakes Fortune második részével. Akcióban és kincsvadászatban ezúttal sem lesz hiány!
1477465200

Megvan az Uncharted-film rendezője

A hírek szerint a Sony szeretné felpörgetni az Uncharted-film munkálatait, és már meg is találta az új rendezőt hozzá. Már csak abban kell bízni, hogy az úriember nem száll ki idő előtt, és végigviszi a projektet.
1475737200

Egyesével is megvehetjük a felújított Unchartedeket

A Sony úgy döntött, szétbontja az Uncharted-kollekciót, és egyesével is megvásárolhatóvá teszi az eredeti trilógia epizódjait. Ha csak egy vagy két részt pótolnál, valószínűleg örülsz majd a lehetőségnek!
1472821200

Még többet kell várnunk az Uncharted-mozira

Eddig is lehetett sejteni, most már viszont biztos, hogy jövő nyáron sem kerül mozikba az Uncharted filmváltozata. A projekt szerencsére nem állt le, de a Sony kivette a megjelenései közül az adaptációt.
1469880041

Megvan az Uncharted-film írója

Már számos név felmerült az Uncharted-mozifilm kapcsán - köztük Mark Wahlbergé és a David O. Russell rendezőé is. Lapértesülések szerint az a Joe Carnahan írhatja a forgatókönyvet, aki a Bad Boys 3-at dirigálta.
1462899600

Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.
1460451600

Uncharted - az előző részek tartalmából

Kiváló videóval rukkolt elő az egyik youtuber, hála neki egy kilencperces összefoglalót nézhettek meg az Uncharted-trilógia történéseiről. Ha kimaradt a sorozat, vagy csak felfrissítenéd az emlékeket, mindenképpen nézd meg!
1459850400

Naughty Dog: egyelőre állnak a filmes projektek

Továbbra is óriási a kavar a The Last of Us- és az Uncharted-mozifilmek körül. Ezt maga a Naughty Dog kreatív igazgatója, Neil Druckmann erősítette meg az IGN-nek, amikor elárulta, még mindig nem láttak épkézláb forgatókönyvet.
1443549653

Így született az Uncharted-sorozat

A The Verge honlapján bukkant fel egy hosszabb lélegzetű cikk, amiben az Uncharted-sorozat megszületéséről nosztalgiáznak a készítők. Az írás mellé videó is társult, ami rengeteg kezdeti háttéranyagot vonultat fel a játékról.
1442491217

Komoly projekten dolgozik Nathan Drake hangja

Az elmúlt időszak egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínésze, Nolan North az Uncharted 4 után se marad munka nélkül. Egy vele készült interjúban elárulta, legújabb munkája egy hatalmas Warner Bros.-projekt lesz.
1438861472

Csak 2017-ben kerül mozikba az Uncharted-mozifilm

A Varietyn olvasható riport szerint a Sony több jövőbeli megjelenését is tervezett megjelenési dátummal címkézte fel. A listán megtalálható az eredetileg jövő nyárra időzített Uncharted-mozifilm is, ami sajnos csúszni fog.