Uncharted 2: Among Thieves

Lara Croft férfi megfelelője, Drake visszatér az Uncharted: Drakes Fortune második részével. Akcióban és kincsvadászatban ezúttal sem lesz hiány!
1583220600

Uncharted-film - Antonio Banderas is a fedélzeten

A Variety értesülései alapján Antonio Banderas is csatlakozik az évek óta halogatott Uncharted-filmadaptációhoz. Nem ő az egyetlen – két színésznőt is megerősítettek, valamint azt, hogy megvan a projekt legújabb rendezője.
1582106400

Uncharted-film - nincs rendező, de indul a forgatás

Így vagy úgy, de hamarosan kezdetét veszi a több mint egy évtizede húzott-halasztott Uncharted-film forgatása. Habár új rendezőről még továbbra sincs hír, Tom Holland elárulta, hogy néhány héten belül megkezdődnek a munkálatok.
1573722011

Uncharted - Mark Wahlberg lesz Sully?

A Variety beszámolója szerint sikerült megtalálni, ki játszhatja majd el Nathan Drake mentorát, Victor “Sully” Sullivant. A magazin úgy tudja, Mark Wahlberg már az utolsó tárgyalásokat folytatja a stúdióval.
1562346000

Vadiúj történetet mesél majd el az Uncharted-film

Dan Trachtenberg, az Uncharted-film rendezője elárult néhány apróbb részletet a hányatott sorsú adaptációról. A fiatal Drake története új vizekre evez majd, hiszen hiba lenne elmesélni újra azt, amit a Naughty Dog már egyszer tökélyre vitt.
1559916000

2020-ban jön az Uncharted-film

A Sony a mai napon hivatalosan is bejelentette a régóta várt Uncharted-film premierjének a dátumát. A rajongók még jó ideig várhatnak, Dan Trachtenberg alkotását csak jövő decembertől láthatjuk majd a mozikban.
1559815242

A Naughty Dog lelövi a PS3-as játékai szervereit

A Naughty Dog a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szeptember elején lelövik a PlayStation 3-ra megjelent játékaik, így a The Last of Us és az Uncharted-játékok multiplayer szervereit.
1551204036

Amy Hennig: a sztorialapú játékoknak nincs jövője

Az Uncharted-sorozat társalkotója terjedelmes interjút adott a Venture Beat csapatának, a beszélgetés során pedig szó esett a kifejezetten történetközpontú, egyjátékos élményt ígérő játékokról is.
1547571600

Új rendezőre talált az Uncharted-film

Alig egy hónapja érkezett a hír, miszerint Shawn Levy elhagyta Uncharted-film csapatát. Úgy tűnik, hogy a stafétát a 10 Cloverfield Lane rendezője, Dan Trachtenberg veszi át.
1545321600

Megint rendező nélkül maradt az Uncharted-film

Eddig sem volt zökkenőmentes az Uncharted-film sorsa, a helyzet pedig most sem fest rózsásan. A mozis feldolgozás élén álló Shawn Levy otthagyta a produkciót, ezzel Nathan Drake története ismét rendező nélkül maradt.
1544630400

GDC 2019: Amy Hennig életműdíjat kap

Amy Hennig, az Uncharted-sorozat írója és kreatív direktora kapja a Game Developers Choice Awards életműdíját jövő márciusban. Így olyan nevekhez csatlakozik, mint Shigeru Miyamoto, John Carmack és Hideo Kojima.