Demigod

Chris Taylor legújabb játéka, melyben félistenekkel harcolva kell világuralomra törnünk.
Típus: Stratégia

Friss screenshotok csütörtök délutáni sziesztához

Mára nem jutott sok friss screenshot, de ez is jobb mint egy fenékbe rúgás, nem? Van 9th Company, Demigod, Resident Evil, Stormrise, Supercar és Wheelman.

Friss screenshotok szerda délelőttre

Újabb nagy adag screenshot érkezett galériánkba. Kedvenceim: Brutal Legend, Demigod, FEAR 2, Still Life 2, Street Fighter 4, Tenchu 4 és HAWX.

Baráti gépigénnyel érkezik a Demigod

Chris Taylor legújabb, a stratégiai és szerepjátékos elemeket pazarul ötvöző játéka, a Demigod a legújabb hírek szerint egy közepes konfigurációval is megelégszik.

Hétvégi galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dawn of War 2, a Race Pro, a Ghostbusters vagy a Star Wars: The Force Unleashed.

Újabb Atari-bejelentések Londonból

A tegnapi Szellemirtókkal kapcsolatos bejelentés után, újabb hírek érkeztek az Atari Londonban megrendezett sajtókonferenciájáról.

Ebéd utáni galériafrissítés sztárokkal

Mai galériafrissítésünkben igazi sztárokat köszönthetünk. A felhozatalban van Demigod, Killzone, Mortal Kombat, Pure, Spore és Starcraft is!

Szeptemberben kezdődik a Demigod bétatesztje

Chris Taylor soron következő remekműve februárban jelenik meg, míg a bétaverzió tesztelése már a jövő héten elkezdődik - tudtuk meg az egyik fejlesztőtől.

GDC 2008: Chris Taylor a PC-s kalózkodásról

A Space Siege konzolos változatairól már korábban is pletykáltak, és úgy tűnik, a Demigod PC-exkluzivitása sem biztos - Chris Taylor a kalózkodással indokol.

Demigod

Pár hete, hogy Chris „Mester” Taylor bejelentette legújabb játékát, a Demigod-ot. A játékról tudjuk, hogy nem mindennapi lesz, így nem mindennapi előzetest kaphattok tőlünk a játékról. A mű feltehetőleg még ez évben landol polcainkon, hogy bebizonyítsa, a PC ideje még koránt sincs leáldozóban.

Demigod - Chris Taylor legújabb játéka

A Total of Annihilation és a Supreme Commander című műremekek után újabb stratégia fejlesztésébe vágott Chris Taylor a Gas Powered Games-szel.