Gears of War 2

A nagysikerű Gears of War második része: a játék először Xbox 360-ra fog megjelenni, később pedig számítógépre is elérhetővé válik.
1319695200

Epic: befolyásoljuk a nextgen konzolokat

Mike Capps, az Epic elnöke nyilatkozott arról, hogy aktívan igyekeznek befolyásolni a következő generációs konzolok fejlesztési irányát. Hogy ez sikerült-e, arról már nem szól a fáma, a nagyfőnök mindenesetre elég sejtelmesen beszél ahhoz, hogy valószínűsítsük: igen.
1316710800

Gears of War 3 - nem varrtak el minden szálat

Amikor egy sorozatot nézek, sokszor nem tudom eldönteni, hogy mi tetszik jobban: ha maradnak még kérdések a végén, vagy ha a készítők megválaszolnak mindent. A Gears of War történetéért felelős hölgyemény most elmondja, hogy a trilógia végén ők sem adnak mindenre választ.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1313504100

GC 2011: Öt új játékon dolgozik az Epic

Bizsereg az alsógatyánk tájéka, az Epic elnöke, Mike Capps ugyanis a GamesComon elárulta: cége öt új játékon dolgozik. Abba sajnos nem volt hajlandó belemenni, hogy legalább ezek közül egyet felfedjen, arra viszont utalgatott, hogy náluk újra a PC válik a fő platformmá.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1311238800

Nem sietne az új konzolgenerációval az Epic

A következő konzolgenerációval kapcsolatban látszólag úgy állnak a fejlesztőcsapatok, hogy szeretnék is, meg nem is. Jó lenne már erősebb hardvert kapni, de senki nem akarja sürgetni dolgot, hogy aztán drága gépet kapjunk. Ebbe a sorba állt be Mark Rein, az Epic elnöke is.
1310821200

Epic: sok a buta felvásárlás a játékiparban

Az Epic Games európai főnöke úgy gondolja, hogy rengeteg az idióta felvásárlás a játékiparban, amikor nagy cégek olyan fejlesztőket vesznek meg, melyekkel igazából semmit nem tudnak kezdeni. Ugyanakkor ez néha jól is elsülhet, mert új ötletekhez vezethet.
1308747600

Cliff Bleszinski már egy új címen dolgozna

Talán sokakban felmerül a kérdés, hogy egy játékfejlesző nem tudja-e megunni, hogy évről évre ugyanabban a világban, ugyanazokkal a karakterekkel, ugyanazzal a játékmenettel dolgozzon. Nos, Cliff Bleszinski ugyan láthatóan nem unja még, de elmondta, szívesen dolgozna már egy új címen.
1308585600

Nem a Gears of War lesz az Epic öröksége

Az Epic Games neve az utóbbi pár évben mindössze két vonatkozásban került elő: vagy az Unreal Engine újabb verzióival kapcsolatban említették, vagy a Gears of War éppen aktuális részénél. Cliff Bleszinski szerint ennél sokkal több a cég, és nem a Gears lesz a végső "örökségük".