DJ Hero

A Guitar Hero után itt a DJ Hero - az Activision legújabb játékában lemezlovas képességeinket tehetjük próbára sok-sok-sok remek zene összemixelésével.
1293976851

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkezett a karácsony előtti játékeladások összesítése. Ahogy az várható volt, az élbolyban a szokásos slágercímek terpeszkednek, elvégre új megjelenés nem volt, és ilyenkor egyébként is a jól bevált sorozatok aktuális epizódjait szeretik a kosarukba tenni a vásárlók. A FIFA még mindig vezet.
1292252400

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Lecsengett egy kissé a Gran Turismo 5 utáni őrület, a szokásos slágercímek visszahúztak a legjobbak élére - ez bizony a World of Warcraft: Cataclysm megjelenése előtti csend, hiszen itt még nem számolták el az MMORPG harmadik kiegészítőjének hazai eladásait. Majd a jövő héten.
1289821559

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történtek nagy változások a hazai játékeladási toplistákon, sem újonnan érkező slágercímek, sem pedig visszatérő régi kedvencek nem jelentkeztek be "őrségváltásra" az élbolyban. A FIFA 11 továbbra is vezet, de tegye a szívére a kezét, aki ezt nem tudta volna előre megmondani.
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1286210084

Az élen nyitott itthon az F1 2010

Szeretjük az őszt, hiszen ilyenkor alapos vérfrissítésen esnek a heti toplisták. Lassacskán megérkeznek az aktuális Call of Duty-, World of Warcraft- és FIFA-játékok, addig pedig az új slágercímek kényeztetik a játékosokat. Két héttel ezelőtt az F1 2010 volt a nagy kedvenc.
1284300315

Még mindig vezet itthon a The Sims 2

Mit sem változott a múlt hét óta a toplista: a dobogós helyezettek még mindig ugyanazok, lejjebb sem történt komolyabb helycsere, új trónkövetelőkből pedig pláne nem érkezett egy sem. Marad hát a Sims- és Blizzard-uralom, ki-ki örömére, ki-ki bánatára.
1283164054

Töretlen itthon a Starcraft II sikere

Negyedik hete vezeti a hazai játékeladási toplistákat a Starcraft folytatása, ennek köszönhetően természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya is sorozatban negyedszer kényszerül a dobogó második fokára állni, az aranyérmet pedig átadni a Blizzard legutóbbi üdvöskéjének.
1280477940

Hazai eladási toplista - minden a régi

Uborkaszezon van, új megjelenés nincs, így a hazai játékeladási toplistákon is alig találni változást - természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya vezet.