DJ Hero

A Guitar Hero után itt a DJ Hero - az Activision legújabb játékában lemezlovas képességeinket tehetjük próbára sok-sok-sok remek zene összemixelésével.

Cut Chemist és J. Period is feltűnik a DJ Hero-ban

Két újabb szereplővel bővül az október végén megjelenő DJ Hero zenei felhozatala: legutóbb Cut Chemist és J. Period vendégszereplését jelentették be.

DJ Hero - Bemutatkozik Daft Punk

A következő hónap végén, vagyis október 23-án jelenik meg az Activision legújabb őrülete, amelyben profi DJ-k bőrébe bújhatunk. Egyik ilyen lesz Daft Punk is.

Screenshot válogatás nagy visszatérőkkel

Rég hallottunk már az Guild War 2, a Hellion és az Interstellar Marines felől - de a visszatérők mellett megtalálhatóak a szokásos sztárok is!

E3 2009: Folytatódik a mozgókép-áradat

Darksiders, DC Universe Online, DJ Hero, Order of War, Resident Evil Archives, The Beatles: Rock Band, TMNT és Wii Fit Plus a legújabb összeállításunkban.

E3 2009: Még több videó a legjobb játékokról

Crysis 2, DJ Hero, Forza Motorsport 3, Quantum Theory, Rabbids Go Home, Shadow Complex, The Beatles: Rock Band és Tony Hawk: Ride - és még mindig nincs vége!

E3 2009: Lezajlott az Activision konferencia

Elsőként az Activision Blizzard tartott sajtókonferenciát az idei E3 előtt; az eseményen szó esett a játékpiacról, az új címekről és a jövőbeni tervekről is.

E3 2009: Újabb kiállítás előtti trailer-csomag

Egyetlen éjszaka alatt megint irgalmatlan mennyiségű videó gyűlt össze a jövő héten kezdődő E3 kapcsán. Az összeállításban nagyon jó címek szerepelnek, ne hagyd ki!

Eminem és Jay-Z népszerűsítik a DJ Herót

Az új őrület a DJ Hero lesz, ez kétségtelen. A gitárok és dobok után keverőpult mögé állhatunk, hogy szórakoztassuk népes közönségünket valamelyik jobb szórakozóhelyen.

DJ Hero - Az első ingame pillanatképek

Az Activision ma nyilvánosságra hozta az első trailert a játékból, s mellette befutottak az első ingame screenshotok is, amelyen szemügyre vehetjük a játékmenetet.

E3 2009: Kedvcsinálók a rendezvény kezdete előtt

Még az indulás előtt szemügyre vehetünk megannyi új, kedvcsináló videót, amelyek között megtalálható többek között a Mass Effect 2 és a DJ Hero is.