DJ Hero

A Guitar Hero után itt a DJ Hero - az Activision legújabb játékában lemezlovas képességeinket tehetjük próbára sok-sok-sok remek zene összemixelésével.

E3 2009: Az Activision felhozatala

Az Activision nyilvánosságra hozta, hogy melyik játékokat mutatja be a jövő héten kezdődő Electronic Entertainment Expo-n, vagyis az E3-on.

Bemutatkozik a DJ Hero különleges vezérlője

Bemutatkozik az Activision gondozásában idén megjelenő DJ Hero különleges vezérlője, amely valójában egy műanyag keverőpult, amelyet a játék mellé csomagolnak.

GDC 2009: Közeleg a DJ Hero leleplezése

Az Activision végre fellőtte a DJ Hero hivatalos honlapját, ahol még semmi konkrét információ sem fogad bennünket, ám hamarosan változni fog a helyzet.

Hét újabb Guitar Hero játékot várhatunk az idén

A Guitar Hero őrület jobban kinőtte magát, mint vártuk; az előzetes bejelentés szerint a 2009-es esztendő során is hét új résszel bővül a sorozat.

Az idei évben érkezik a DJ Hero

Az Activision Blizzard egyik embere, Bobby Kotick a CNBC-nek adott inerjúban elárulta, hogy még az idei évben megérkezik a DJ Hero című játék.

Tiesto mégis kimarad a DJ Hero őrületből?

Biztosan készül DJ Hero, ezt már hivatalosan is bejelentette az Activision, azonban a játékot és a népszerű DJ-t, Tiestót összefüggésbe hozó hírek hamisak.

Külön DJ Hero játék készül Tiestóval?

Kicsit össze vagyunk zavarodva a DJ Herót illetően, hiszen konkrét játékot még nem mutatott be az Activision Blizzard, így az új pletykákat sem tudjuk hovatenni.

Hivatalosan is készül a DJ Hero

Amiről már a GDC 2008 óta tudunk, az csak ma vált hivatalossá: készül a Guitar Hero sorozat alkotóinak új játéka, amely a DJ Hero nevet viseli.

GDC 2008: A Guitar Hero után jön a DJ Hero?

Ugyan az információ még nem hivatalos, de az Activision már készíti a DJ Hero-t, melyben lemezlovas képességeinket tehetjük próbára.