DJ Hero

A Guitar Hero után itt a DJ Hero - az Activision legújabb játékában lemezlovas képességeinket tehetjük próbára sok-sok-sok remek zene összemixelésével.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett az idei év első toplistája, igaz, még tavalyi adatokkal. Túl sok meglepetésre ne számítsatok, a Sims erősödésén kívül nem nagyon történtek változások.

Hazai eladási toplista - feljövőben az Avatar

A film mozikba kerülése meghozta a várt hatást, komoly ugrást hajtott végre legutóbb a James Cameron's Avatar játékváltozata szinte minden platformon.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!

DJ Hero

A Gamekapocs Rádió első adásában élőben nyújtotta át nekem tesztelésre Daks koma a DJ Hero pakkot, s azonnal nagy sikert aratott a sörözőben, ahonnan közvetítettünk. Mindenki ki akarta próbálni, én pedig azóta sem tudok lekattanni róla. Egész életemben a véremben volt a rock and roll, több nap tesztelés után mégis csak azt tudom mondani: ez a cucc jobb, mint a Guitar Hero!

Mozgásban a sokak által várt DJ Hero

Bizonyára sokan várják már a DJ Hero megjelenését, amely már nincs is olyan messze. Addig is szemezgethetjük az új gameplay videókat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.

Lassan válhat népszerűvé a DJ Hero

A Red Octane egyik alapítója, Kai Huang elárulta, hogy nem számítanak azonnal hatalmas sikerre a DJ Hero megjelenésével, hanem hosszabb idő alatt lesznek sikeresek.

DJ Hero - fény derült a végleges mixlistára

Október végén érkezik a Guitar Hero nyomdokain haladó DJ Hero, így éppen ideje volt leleplezni a nagyközönség előtt, hogy milyen mixekre számíthat a játékban.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Modern Warfare 2, a DC Universe Online, a Lost Planet 2, a Tekken 6 vagy a DJ Hero.