The Lord of the Rings: Online - Mines of Moria

Tolkien Gyűrűk Urája alapján készült masszívan online tolható szerepjáték első lemezes kiegészítője.

GDC 2011: Növekedett a PC-s piac, jelenti a PCGA

A PC Gaming Alliance ugyan nemrég két fontos tagot veszített el a Microsoft és az NVIDIA személyében, a minap azonban jó hírekkel szolgálhatott: 2010-ben 19 százalékkal növekedett a PC-s piac, és várhatóan ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Az ingyenes online játékok hozták a formájukat.

Gyűrűk Ura Online - bejött az ingyenes modell

Közhely, de a World of Warcraft mellett manapság tényleg nagyon nehéz előfizetéses rendszerrel fenntartani egy MMORPG-t, ezért is vált sok fejlesztő az ingyenes modellre. Utóbbi elsőre eléggé életképtelen formulának tűnhet, de a The Lord of the Rings Online iskolapéldája lehet ennek az elgondolásnak.

Ősztől ingyenesen is játszható a Gyűrűk Ura Online

Három év után ingyenesen is játszható lesz a The Lord of the Rings: Online; igaz, az új tartalmakért továbbra is fizetni kell majd a fejlesztőknek.

A Gyűrűk Ura Online alkotóit is megvette a Warner

Továbberősíti piaci pozícióját a Warner Bros., a minap felvásárolták a The Lord of the Rings Online fejlesztőit, a Turbine-t. Az akvizíció több szempontból is előnyös lesz.

Hivatalosan is konzolos MMO-t fejleszt a Turbine

Eddig nyílt titok volt, amit a Turbine immár hivatalosan is elismert: egy nagyszabású konzolos MMO-t fejlesztenek, már másfél éve ezen dolgozik a csapat egyik része.

Egyre több játékos kalandozik Tolkien világában

Egyre több és több játékos talál otthonra Tolkien világában, ezért egyre népszerűbbé válik az MMO-t kedvelők körében a The Lord of The Rings: Online.

Giga galériafrissítés a reggeli kakaó mellé

Lassan itt a hétvége, mi meg még nem is galériáztunk a héten. De bepótolva minden hiányosságot, következzenek az elmúlt napok legütősebb screenshotjai.

Friss screenshotok hétfő délutáni sziesztához

Nem csak Garfield utálja a hét első napját, de lassan itt az este, ideje leülni, és meglesni, milyen screenshotok jelentek meg a hétvégén.

GDC 2009: A harmadik nagy adag screenshot

Egy GDC-s képet se hagyunk elkallódni! A harmadik adagban van Americas Army, inFamous, RUSE, Saboteur, Split Second, Wolfenstein, és sok más is!

Friss screenshotok, hogy jól indujon a hétvége

Call of Duty, Demigod, Diablo, Terminator, The Lord of the Rings, UFC, Virtua Tennis - a legjobb címekkel indul a hétvége! Jó nézelődést!