Warhammer 40.000: Dawn of War II

Folytatódik a Relic sikerstratégiája, a Warhammer 40.000: Dawn of War. A második rész alatt a Company of Heroes-ból megismert Essence 2.0 motor dübörög, a fizikáért felelős Havok-kal kiegészítve.

Dawn of War II - Nagy háború közeleg

A Relic nemrég egy videót tett elérhetővé, ami bemutatja a játékban helyet kapó újdonságokat, amik a 'There Is Only War' nevű update-tel válnak elérhetővé.

Új fajokkal bővül a Dawn of War II világa

Új fajok érkeznek a Warhammer: Dawn of War II-höz, legalábbis erre utal két rejtett videó is. Ha minden igaz, ez lesz az egyik beígért letölthető tartalom.

Letölthető a Dawn of War II demója

Nyílt bétához már volt szerencsénk, most viszont itt van, s bárki számára elérhető a Steam-ről a Dawn of War II egyszemélyes kipróbálható verziója.

Változatlan az élmezőny a hazai toplistán

Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Warhammer 40.000: Dawn of War II

Örömködhetnek mostanában a Warhammer rajongók, hiszen különböző tehetséges, és sokat bizonyított fejlesztőcsapatok tolják nekik mind a fantasy világban (Warhammer Online), mind pedig a 40k komor sci-fi korszakában játszódó matériákat. A Relic, akiket a Homeworld két epizódja után minden joggal gyanúsíthatunk meg az űrstratégiák gatyába rázásával, bizony a klasszikus RTS vonalon sem tétlenkedett, s a Dawn of War megjelenésével egy közel klasszikus státuszba emelkedő játékot rakatott fel velünk a polcokra.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmas órák várnak ránk a jövő héten, hiszen végre boltokba kerül a Street Fighter IV, a Warhammer 40.000: Dawn of War II és a GTA IV várva-várt kiegészítője is.

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.

Megválik dolgozóinak negyedétől a THQ

A válság miatt közel 600 embernek mondott fel a THQ. A leépítés az összes stúdiót és csapatot érinti, minden negyedik embernek távoznia kellett.