Dawn of War II - Nagy háború közeleg

Link másolása
A Relic nemrég egy videót tett elérhetővé, ami bemutatja a játékban helyet kapó újdonságokat, amik a 'There Is Only War' nevű update-tel válnak elérhetővé.
A Relic nemrég egy videót tett elérhetővé, ami bemutatja a játékban helyet kapó újdonságokat, amik a 'There Is Only War' nevű update-tel válnak elérhetővé.


A nyáron megjelenő patch 8 vadonat új multiplayer pályát fog bemutatni, és új képességeket kapnak egyes egységeink, amiket az alább linkelt videóban is szemügyre vehetünk. Továbbá a visszajátszott meccseink közben az új "Observer" módnak köszönhetően pontosan nyomon követhetjük, hogy a két ellenfél mit csinál a harc közben, milyen egységeket fejleszt, milyen új tárgyat alkalmazott, hogy mennyi pontja van, mit foglalt el éppen, illetve mennyire dominálja a terepet, mindezt úgy mint a StarCraft II Battle Report videók esetében. Július elején mindenkinek lehetősége lesz részt venni a patch nyílt bétáján, bár pontos dátumot még nem mondtak. Hamarosan egy új fejlesztői videó érkezik, amiben az Orkok fognak a Space Marines ellen harcolni, és további újdonságokat fednek fel a készítők.

4.
4.
pierre le fou
namármost, majd ha lesznek imperial guardok, akkor megveszem a gámát, addig meg nyomom az dow 1-el. :(
3.
3.
Dcrysis02
Ja, még valami, már tízelik a pályaszerkesztőt!! :))

Alig várom már hogy csinálhassak egy új pályát, ezt várom már régóta.
2.
2.
Dcrysis02
A StarCraft készítőit megfogta a dolog, mivel a Warhammer univerzumból merítettek ihletet. ;)

Valahogy szerintem a GOW is innen szedte a 'láncfűrész a fegyvereken' trendet.Cseréld ki a COGokat a Space Marine osztaggal, a sáskákat az orkokkal, és kapsz egy új Warhammer játékot :))
1.
1.
JoHnNiEE
Hát nem tudom, vmiért nekem sose volt szimpatikus a Dawn of War Sorozat.. lehet bennem van a hiba de engem nem fogott meg egyik része sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...