Valkyria Chronicles

Welkin kalandjait követhetjük végig az 1930-as évek alternatív világában. A rajzfilmszerű grafikájával és remek történetével nagyszerű játéknak ígérkezik a Playstation 3 tulajok számára.
Típus: Fantasy, Háborús, RPG

Folytatást kaphat a Valkyria Chronicle?

Bár a Valkyria Chronicle remek játék volt, a japán rajongókon kívül nem sok játékost mozgatott meg. A kasszáknál lebőgött a program, de a fejlesztők nem adnák fel.

Április 16-án érkezik a Valkyria Chronicle DLC-je

A Sega által fejlesztett RPG, a Valkyria Chronicle hamarosan kiegészül, hogy még izgalmasabb és még összetettebb kalandokkal varázsolja el a játékosokat.

Október 9-én érkezik a Valkyria Chronicles demója

A Sega által fejlesztett Valkyria Chronicles november 21-én jelenik meg, ám előtte érkezik kipróbálható változat a Playstation 3 exkluzív játékból.

GC 2008: Az ötödik videóözön

Új videók tekinthetők meg többek között a MadWorld, EndWar, Brothers in Arms: Hells Highway, Resistance Retribution, Valkyria Chronicles kapcsán.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: A hetedik videócsokor

A hetedik videócsokor következik, olyan címekkel, mint a Monster Lab, a LocoRoco 2, Patapon 2, Mercenaries 2, Sonic Unleashed és a Dawn of War 2.

Bemutatkozik a Valkyria Chronicles

Eddig keveset hallhattunk a SEGA gondozásában készülő Valkyria Chronicles nevű játékról, ám figyelemreméltó alkotás készül a fejlesztők kezei között.