Október 9-én érkezik a Valkyria Chronicles demója

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Sega által fejlesztett Valkyria Chronicles november 21-én jelenik meg, ám előtte érkezik kipróbálható változat a Playstation 3 exkluzív játékból.
A Sega által fejlesztett Valkyria Chronicles november 21-én jelenik meg, ám előtte érkezik kipróbálható változat a Playstation 3 exkluzív játékból.


A Valkyria Chronicles egy alternatív világba kalauzolja el a játékosokat, ahol két nagyhatalom küzd egymással a világ birtoklásáért. Már csak egy szabad földrész maradt, amelyet egyik erő sem tart a birtokában, ez pedig Valkyria, ahol szörnyű harc dúl az ellenfelek között. A játék kizárólag a Sony konzoljára, Playstation 3-ra jelenik meg novemberben, ám előtte érkezik egy kipróbálható változat is, amely október 9-től lesz letölthető a Playstation Network hálózatáról.
8.
8.
Yagami Light
Nagyon bírom az ilyen grafikailag rajzfilmszerű 3D-s játékokat. A Dragon Quest VIII és a Rogue Galaxy is szép volt már, de ez ahogy látom azért odaver mindkettőnek. Persze érthető, hiszen ez már PS3.

7.
7.
watto
7: XD

8: helyes, tartsd életben a játékipart xD de ne felejts nekem is küldeni párat :D
6.
6.
jeti93
Lehet, hogy olyan szintre fejlesztette a kockaságot, hogy most már ő maga a konzol, és csak feldugja a popojába a DVD-t vagy BLU-RAY-t és mehet a játék!!! A monitorja meg a szeméhez hozzákötött szemüveg. A billentyűzetet a kéz-láb használatával teszi lehetővé, de azt hiszem nem nagyon szereti repülőgépes játékokban maga felé húzni a botkormányt.
5.
5.
Tomie7
5: Biztos csak játssza itt magát mindenkinek. xD
4.
4.
watto
3: neked is feltűnt? ő a DS játékra is azt írja hogy megveszi...

4: XD
3.
3.
aBen
2: Bocsi, de neked...nincs ps3-ad (legalábbis azt vallottad, szal ne járj ide offolni...)
2.
2.
Metal fiú
nem lesz rossz megveszem majd
1.
1.
popely16
akkor van a szülinapom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...