The Lord of the Rings: Conquest

A soron következő Gyűrűk Ura játék, amely remeknek ígérkező multiplayer csatára várja a játékosokat Középfölde világában.

A Crysis vezeti a hazai eladási toplistát

Múltkori előretörését felülmúlva, a január 18-ával zárult héten az aranyérmet zsebelhette be magának "grafikai csúcstartó" pozíciója mellé a Crysis.

A heti játékmegjelenések

Bár a héten sem úszunk majd megjelenésekben, egy-két érdekesség azért fog akadni: a napokban jön az új Gyűrűk Ura játék és a Mirror's Edge PC-s verziója is.

Videócsokor hétfő délutánra

Újabb videók láttak napvilágot, amelyek között megtalálható a Resistance: Retribution, a Resident Evil 5, DC Universe Online, FEAR 2: Project Origin stb.

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Lord of the Rings: Conquest - a minimum gépigény

Megérkezett a január 15-én debütáló The Lord of the Rings: Conquest minimális gépigénye. Az adatok közt nincs semmi extra, igen gépbarát programmal van dolgunk!

The Lord of the Rings: Conquest kedvcsináló

Három új videó jelent meg, amelyeken megcsodálhatjuk a The Lord of the Rings: Conquest egyszemélyes, valamint többjátékos módját.

Gyengén indul az év, alig lesz játékmegjelenés

Gyengén indul az idei év is, három-négy kivételtől eltekintve semmi normális megjelenés nem lesz januárban. Aztán lassan, de beindul majd a piac.

The Lord of the Rings: Conquest demó a Live-on

Hétvégére befutott a The Lord of the Rings: Conquest többjátékos demója, amely kizárólag az Xbox Live Gold-előfizetéssel rendelkező felhasználói számára érhető el.

The Lord of the Rings: Conquest látnivalók

Új képek érkeztek a The Lord of the Rings: Conquest című játékról, amelyet a Pandemic Studios fejleszt és január 16-án kerülhet a boltok polcaira.

Idén már nem lesz The Lord of the Rings: Conquest

A Lord of the Rings: Conquest megjelenési dátuma szépen csendben 2009. január 9-re tolódott, így aki betervezte a karácsonyi ork-írtást a haverokkal, annak még várnia kell.