The Lord of the Rings: Conquest

A soron következő Gyűrűk Ura játék, amely remeknek ígérkező multiplayer csatára várja a játékosokat Középfölde világában.

Ismét a Warner Bros-nál a Gyűrűk Ura jogai

Egy korszak zárult le a minap, a Gyűrűk Ura jogairól szóló szerződést ugyanis nem újította meg a Warner Bros. és az Electronic Arts, mint azt egy éve tette.

Screenshotok madárcsicsergős péntek reggelre

Pálinkás jó reggelt mindenkinek! Nem is kezdődhetne szebben a nap, mint pár friss képpel - van Clutch, Damnation, Endwar, Riddick és még sok más!

Dobogón debütált a F.E.A.R. 2 a hazai toplistán

A dobogós pozíciók közül általában csak a harmadik helyezett változik rendszeresen a két World of Warcraft mögött: a bronzérmes ezúttal a F.E.A.R. új része lett.

Hazai eladási toplista - feltörekvő Guitar Hero

World of Warcraft uralma természetesen megrendíthetetlen, ám a dobogóra egy régi ismerős, a Guitar Hero III: Legends of Rock is felküzdötte magát.

Lezárult a The Lord of the Rings nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából három darab eredeti The Lord of the Rings: Conquest PC-s játékot sorsoltunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Haza eladási toplista - Grand Theft Auto IV sikerek

A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.

Csütörtökig tart a Gyűrűk Ura nyereményjáték

Még nem késtél le! Csütörtökig játszhatsz a legújabb Gyűrűk Ura játékért, a The Lord of the Rings: Conquestért, melyből három darab talál gazdára itt, a GK-n!

Nyerj eredeti Lord of the Rings: Conquest játékot

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából három darab eredeti The Lord of the Rings: Conquest PC-s játékot nyerhetsz. Zsebeld be az ajándékodat!

Hazai eladási toplista - trónon a World of Warcraft

Bár sokat nem változott a toplista a múltkorihoz képest, a dobogón kicserélődtek a helyek és egy-két új cím is feltűnik a hazai legkeresettebb tíz játék között.

The Lord of the Rings: Conquest

Középfölde világát számtalan epikus csata formálta olyanná, mint amit Tolkien könyveiből megismertünk. De szorítkozzunk csak az Egy Gyűrűért zajló ütközetekre Mordor talpnyalói és az igazhitű Szövetség tagjai között. Legyen akár a szűk folyosókon való vérrontás Mória bányáiban vagy Minas Tirith ostroma, netán a végeláthatatlan síkságokon való olifánt leterítés, most mindkét oldal szemszögéből átélhetjük a kalandokat!