The Lord of the Rings: Conquest

A soron következő Gyűrűk Ura játék, amely remeknek ígérkező multiplayer csatára várja a játékosokat Középfölde világában.
1236871260

Ismét a Warner Bros-nál a Gyűrűk Ura jogai

Egy korszak zárult le a minap, a Gyűrűk Ura jogairól szóló szerződést ugyanis nem újította meg a Warner Bros. és az Electronic Arts, mint azt egy éve tette.
1235712780

Screenshotok madárcsicsergős péntek reggelre

Pálinkás jó reggelt mindenkinek! Nem is kezdődhetne szebben a nap, mint pár friss képpel - van Clutch, Damnation, Endwar, Riddick és még sok más!
1235403120

Dobogón debütált a F.E.A.R. 2 a hazai toplistán

A dobogós pozíciók közül általában csak a harmadik helyezett változik rendszeresen a két World of Warcraft mögött: a bronzérmes ezúttal a F.E.A.R. új része lett.
1234799640

Hazai eladási toplista - feltörekvő Guitar Hero

World of Warcraft uralma természetesen megrendíthetetlen, ám a dobogóra egy régi ismerős, a Guitar Hero III: Legends of Rock is felküzdötte magát.
1234564320

Lezárult a The Lord of the Rings nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából három darab eredeti The Lord of the Rings: Conquest PC-s játékot sorsoltunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!
1234370280

Haza eladási toplista - Grand Theft Auto IV sikerek

A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.
1234276380

Csütörtökig tart a Gyűrűk Ura nyereményjáték

Még nem késtél le! Csütörtökig játszhatsz a legújabb Gyűrűk Ura játékért, a The Lord of the Rings: Conquestért, melyből három darab talál gazdára itt, a GK-n!
1233700200

Nyerj eredeti Lord of the Rings: Conquest játékot

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából három darab eredeti The Lord of the Rings: Conquest PC-s játékot nyerhetsz. Zsebeld be az ajándékodat!
1233608820

Hazai eladási toplista - trónon a World of Warcraft

Bár sokat nem változott a toplista a múltkorihoz képest, a dobogón kicserélődtek a helyek és egy-két új cím is feltűnik a hazai legkeresettebb tíz játék között.
1233183600

The Lord of the Rings: Conquest

Középfölde világát számtalan epikus csata formálta olyanná, mint amit Tolkien könyveiből megismertünk. De szorítkozzunk csak az Egy Gyűrűért zajló ütközetekre Mordor talpnyalói és az igazhitű Szövetség tagjai között. Legyen akár a szűk folyosókon való vérrontás Mória bányáiban vagy Minas Tirith ostroma, netán a végeláthatatlan síkságokon való olifánt leterítés, most mindkét oldal szemszögéből átélhetjük a kalandokat!