Call of Duty: World at War

A méltán híres Call of Duty frencsájz legújabb része, mely visszatér a II. világháborús hadszíntér Csendes-Óceáni hadjárataihoz. A fejlesztésről a Treyarch gondoskodik.
1335006000

Videó egy másik törölt Call of Duty-projektből

Újabb törölt Call of Duty-projektről olvasni mostanság, a Vicarious Visions egy volt fejlesztője szivárogtatott ki némi látnivalót az anyagról. Bár a munkálatokat lelőtte az Activision, mi mindenképpen ránéztünk volna a játékra, elvégre az a hírek szerint nem FPS volt, hanem taktikai akciózást ígért.
1329652800

Bobby Kotick a Coca-Cola igazgatótanácsában

Üzleti jellegű hír, abból is az érdekesebb: Robert Kotick a napokban csatlakozott a The Coca-Cola Company igazgatótanácsához. Új pozíciója természetesen nem érinti az Activision Blizzardnál folytatott munkásságát, továbbra is elnök-vezérigazgató marad a kiadónál.
1328983103

40 millióan Call of Duty-znak világszerte

Az Activision szerint a Call of Duty-sorozat 40 millió aktív játékost számlál, akiknek a fele a legutóbbi részt, a Modern Warfare 3-at tolja. A kiadó megerősítette, hogy idén is kapunk egy epizódot, és a 7 millió felhasználóval rendelkező Call of Duty: Elite is folyamatos fejlesztés előtt áll.
1319040000

Valószínűleg végleg lelőtték a TPS Call of Dutyt

Ha emlékszünk, még a Modern Warfare 3 bejelentése előtt volt arról szó, hogy a Sledgehammer Games egy saját, különálló Call of Duty-epizódot fejleszt, mely némileg különbözött volna a sorozat többi tagjától. Például abban is, hogy FPS helyett TPS nézetből irányítottuk volna.
1317812415

A Treyarch új konzolokra is elhozza a Call of Dutyt

A Call of Duty-széria minden páros évben megjelenő epizódjaiért felelős csapat állásajánlata szerint már javában készítik a háborús shooter PlayStation Vitára és/vagy Wii-U-ra készülő fejezetét - de az is lehet, hogy már a következő generációban gondolkodnak, bár ez most nem valószínű.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1315414819

Törölték az akció-kalandjáték Call of Dutyt

Habár nem is olyan régen még az a hír járta a Sledgehammer Call of Duty-mellékágáról, hogy csupán jegelték a projectet, ma azonban Glen Schofield, a csapat főnöke elismerte, az akció-kalandjáték ismérveit magán viselő játék immáron soha nem fog megjelenni. Egyébként a Dead Space-re hasonlított volna.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1313049656

Call of Duty: Elite tartalmon dolgozik Ridley Scott

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy Coloradóban tartott előadásán bejelentette, hogy olyan népszerű hollywoodi filmrendezők is részt vesznek a Call of Duty: Elite-tartalmak gyártásában, mint Ridley Scott és Tony Scott. Vélhetőleg exkluzív epizodikus finomságokban működnek közre.