Call of Duty: World at War

A méltán híres Call of Duty frencsájz legújabb része, mely visszatér a II. világháborús hadszíntér Csendes-Óceáni hadjárataihoz. A fejlesztésről a Treyarch gondoskodik.
1423666850

A Treyarch a zombikról beszél

A múlt héten Mark Lamia, a Treyarch fejese egy közel félórás előadást tartott a Call of Duty zombimódjáról a DICE Summit 2015-ön. A számos érdekességet tartalmazó prezentációt most egyben megnézhetitek.
1422961208

Valami zombisat teasel a Treyarch

A Call of Duty: Black Ops és a Black Ops 2 fejlesztője valamit bejelent szerdán, aminek köze van a zombikhoz. A csapat Twitter-oldalán már elkezdődött a teaser hadjárat. Lehet, hogy egy teljes értékű spin-offról lesz szó?
1408539600

Saját filmstúdiót akar az Activision?

Ha úgy vesszük, a Call of Duty-játékok a maguk rövid, de annál látványosabb kampányával önmagukban is interaktív filmeknek tekinthetők, azonban a hírek szerint az Activision nem állna meg itt...
1404741656

Már készül a Call of Duty: World at War II?

Elképzelhető, hogy jövőre a Call of Duty: World at War II-t hozza el a Treyarch. Mindezt arra alapozzuk, hogy a játék korai dobozfotója felbukkant az Amazon webáruházban. A sorozat visszatér a második világháborúhoz?
1391539500

Blogajánló: Titanfall, Resistance és Uncharted

Megijedtél, amiért nem volt a múlt héten blogajánló? Nem tűntünk el, csak erőt és anyagot gyűjtöttünk, hogy a legjobbakat hozzuk el nektek. Így két hét terméséből tudtunk válogatni...
1382868000

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.
1366869600

Call of Duty - hogy lesz ebből mobilváltozat?

Noha az okostelefonok és a tabletek egyre fontosabb szerepet töltenek be a játékplatformok között, meglepő módon az Activision eddig nemigen erőltette a mobiljátékokat. Ami nem jelenti azt, hogy már nincs rajta az ügyön.
1363971600

A jövőben játszódhat a következő Call of Duty is

A legfrissebb pletykák szerint a Call of Duty-sorozat új, az Infinity Ward által fejlesztett része is a jövőben játszódik majd, igaz, jelenkori fegyverekkel harcolhatunk benne. Ja, és next-gen-exkluzív lesz, azt mondják.
1339080253

Activision-Blizzard részesedést adna el a Vivendi

Az Activision-Blizzard többségi tulajdonosa, a francia Vivendi újabb adag részvényt adna el a holdingcégből, vetették fel egy felsővezetőknek tartott összejövetelen. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Vivendo mindent el akar-e adni, vagy csak tovább csökkentené a részesedését.
1338206423

Szép bónuszokat kaptak az ex-Infinity Wardosok

Javában zajlik Jason West és Vince Zampella által indított per az Activision ellen, ahol az Infinity Ward egykori alapítói kifizetetlen bónuszok után sírnak a bíróságon. Nos, a nemrég kitudódott részletek szerint az Activision már korábban is szép prémiumot fizetett a srácoknak.