Grand Theft Auto: Chinatown Wars

A népszerű sorozat új része DS-re és PSP-re jelent meg: a Chinatown Wars szabadon bejárható Liberty City-vel várja a játékosokat.

Haza eladási toplista - élen a Need for Speed: Shift

Várható volt, hogy az új Need for Speed: Shift is kapásból a legnépszerűbb játékok között nyit majd, azonban a World of Warcraft trónfosztására mi sem számítottunk.

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

iPhone-ra is megjelenik a GTA: Chinatown Wars

A Rockstar mindenáron szépíteni szeretne a Grand Theft Auto: Chinatown Wars eladásain, így a PlayStation Portable mellett az iPhone is kap egy saját változatot.

GTA: Chinatown Wars - az első PSP-s képek

A hivatalos oldalon napvilágot látott néhány - szám szerint hét darab - kép a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PlayStation Portable verziójából.

Októberben érkezik a PSP-s Chinatown Wars

Október 20-án jelenik meg a rivális platformra az eddig csupán Nintendo DS-en bemutatkozott Grand Theft Auto: Chinatown Wars - jelentette be a Rockstar.

PSP-re is megjelenik a GTA: Chinatown Wars

A Rockstar Games bejelentette, hogy Nindendo kézikonzolja, a DS után a Sony üdvöskéjére, azaz PSP-re is megérkezik a GTA Chinatown Wars.

E3 2009: Nintendo screenshot mánia

A ma esti galériafelhozatal különleges kiadás, ugyanis csak DS és Wii címek szerepelnek benne. Azok viszont vannak dögivel, panaszra nem lehet ok!

GTA: Chinatown Wars - Az eladási listák végén

Csalódást okozott a Rockstar Leeds által fejlesztett Grand Theft Auto: Chinatown Wars eladási mutatója, ugyanis alig több, mint 89000 példány talált gazdára.

Friss képek csütörtök délelőttre

Alpha Protocol, Army of Two 2, Fight Night, Ghostbusters, GTA, Just Cause, Star Wars, The King of Fighters, és még sok más friss kép a galériánkban!