GTA: Chinatown Wars - az első PSP-s képek

  • Írta: orange
  • 2009. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
A hivatalos oldalon napvilágot látott néhány - szám szerint hét darab - kép a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PlayStation Portable verziójából.
A hivatalos oldalon napvilágot látott néhány - szám szerint hét darab - kép a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PlayStation Portable verziójából. Az Európában október 23-án, Amerikában pedig október 20-án megjelenő játék új verzióján jól látszik, hogy a fények erősebbek és a grafika is jobb.

21.
21.
Dagobert_bácsi
csak az a baj hogy "félig" felülnézetes lesz, mondjuk nekem tök mind egy mert nincs psp-m!
20.
20.
ngage
Nem tom, de jó lesz. Amikor megjelent ds-re nem tudtam játszani vele, de hál istennek a haveromnak volt ds-e, 1 hétre odaadta és végigvittem. Hát gta fanként a psp verziót sem hagyom ki, énszerintem ugyanaz lesz :), de ebből a képekből ne induljunk ki hogy szar, hanem a játékélmény számit!!!! PS2-re nem fog megjelenni, mert jó lenne....... :(
19.
19.
szambotomi
18.
18.
Seib
azér' a "Stories" sorozat után ez 1 kicsit vicces...
17.
17.
shany
17:én is várom már. nem tudom miért kell itt rinyálni a graf és a nézet miatt ugyanis sokszor nem az a lényeg,egyébként is 5 hónapja jött ki ds-re nem lehet elvárni hogy ennyi idő alatt megírjanak egy teljesen új játékot és ujramodellezzék LC-t
16.
16.
szambotomi
kövezzetek meg vagy kavarjatok alám, de én már várom ezt a játékot
15.
15.
Tilla25
Hát ezt én is vissza lépésnek tartom. Ha annnyira akartok felülnézetes GTA-t kérjétek meg a Rockstarst hogy adja ki PC-re is. Biztosan nagyobb sikere lenne mint itt PSP-n.
14.
14.
Kellerman
Nem okvetlenül bukta a dolog.És szerintem nem a grafika miatt szeretjük ezt a játékot, ami azt illeti én borzalmasan sok órát elnyomtam az első és második résszel(GTA).Ez egy kis nosztalgia feeling-es nekem.

És tetszik is ez a dolog.Most gondoljatok bele.Jött a GTA3 tök jó volt jött a Vice City tök jó volt aztán megjött SA, ott még elvoltam vele de mikor megláttam a GTA4 -et arra gondoltam de jo is lenne egy kis régi felsőnézetes GTA.Hát tessék a 4et ki sem próbáltam mert előre tudtam milyen unalom lesz egy idő után..Na mind1 én várom
13.
13.
Gael
szeretem,amikor ekkora az egyetertes egy jonevu jatek eseten.Ez a megjelenites komoly visszalepes,amit a PSP-ek nem fognak benyelni.Boritekolok egy buktat ennek a jateknak megint.
12.
12.
kgerid
ez egy nagy rakás szar lessz...mint a DS-en...van PsP-m és ezt tuti nem veszem meg..sőt lese töltöm.. nem ér annyit
10.
10.
Csoola
a másik két PSP-s GTA-hoz képest a grafika elég nagy visszalépés, ugyanis föleg a VCS nem csunya játék pösöpön

nekem nem fog kelleni, inkább végignyomom végre majd a másik kettöt :)
9.
9.
megyesfalvi_2007
Nincs PSP-m, de szerintem nem olyannyira vészes. Ugy kell felfogni mint egy jo kis remake-et, ráadásul az éjszakai képek nagyon hangulatosra sikeredtek.
8.
8.
MoDeAnHoMA
Hát pedig reménykedtem :(

ez nagyon rossz...
7.
7.
I
6: Lehet nem is akartak most egy jobb grafikájú játékot mert pl. tetszett pár psp-s gyereknek, ezért megcsinálták psp-re is.
6.
6.
Vincenzo
Hát ez PSP-n elég gyatra teljesítmény a R*-tól. Azért a 2 stories rész után ennél jóval többet lehetne várni ettől a játéktól...kb ugyan azt kapjuk, mint a DS-esek.
5.
5.
ATi0021
Szerintem ebből hatalmas bukta lesz. Megcsinálhatták volna, hogy ne csak felülnézet legyen. PSPn elég vegyes fogadtatása lesz.
4.
4.
orange
A GTA soha nem a grafikájáról volt híres, azért ezt is vegyük figyelembe! Nameg ha teljesen más lenne a grafikája akkor egyáltalán nem hasonlítana a Chinatown Wars-ra.
3.
3.
Doc.
lehet a grafika nem a legjobb,de legalább adja az első két rész hangulatát,élvezetét,és van benne egy csomó új dolog ami az eddigi psp-s részekben nem volt
2.
2.
Gael
az ejjeli kepek sokkal jobbak szerintem,de nagyon nem szabtak at az tuti
1.
1.
Cinemabizarre
hogy ez mekkora 1 szar ...xd omg omg xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...