Star Trek Online

A Cryptic Studios Star Trek univerzumban játszódó MMO játéka, amely a Star Trek Online nevet viseli.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

E heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint a Final Fantasy XIII, a Nier, a Mass Effect 2, a Transformers: War for Cybertron vagy a Supreme Commander 2.

Vacsora előtti galériafrissítés - idén először

Az idei év első galériafrissítésében olyan szupersztárok kaptak helyet, mint a BioShock 2, a Dragon Age: Awakening, a Lost Planet 2 vagy az új Monster Hunter.

Star Trek RPG-t akart fejleszteni a Bethesda

Bár számos játék készült már a Star Trek alapján, igazi, jól sikerült keményvonalas szerepjátékot még nem láttunk a témában. A Bethesda majdnem belevágott.

Leonard Nimoy a Star Trek Online-ban

A Cryptic Studios nem bízza a véletlenre, ha már Star Trek MMO-t fejlesztenek, azt úgy teszik, hogy a végtermék minden szempontból megfeleljen a rajongók elvárásainak.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Esti galériafrissítés a legújabb nagyágyúkkal

Bár a hálaadás miatt jóval kevesebb kép érkezett a múlt héten, a felhozatal még így is kiváló, van BioShock 2, a Crackdown 2 és Splatterhouse is többek között!

Januárban indul a Star Trek Online bétája

A Cryptic bejelentette, hogy a februárra tervezett megjelenés előtt sokaknak lesz lehetősége kipróbálni a játékot, mégpedig január 10-26 között.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Fény derült a Star Trek Online gépigényére

Jövő februárban várható a Star Trek Online startja, nem árt felkészülni, ha majd röccenésmentesen szeretnéd terelgetni klingon karakteredet.

Közeleg a Star Trek Online megjelenése

A Cryptic bejelentette, hogy a következő év elején megjelenik a Star Trek Online, amelynek jelenleg a zárt béta tesztje zajlik, hamarosan pedig kezdődik a nyílt tesztelés.