Star Trek Online

A Cryptic Studios Star Trek univerzumban játszódó MMO játéka, amely a Star Trek Online nevet viseli.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!

Star Trek Online - a végső határ

Space. The Final Frontier... Így kezdődik a Star Trek Online előzetese, mely szavak sok rajongó számára lehetnek ismerősek - két percnyi gameplay anyag érkezett a minap.

Jövő év elején érkezik a Star Trek Online

A játék producere, Craig Zinkievich elárulta, hogy a következő év elején érkezik a Cryptic által fejlesztett Star Trek Online, amelynek hamarosan indul a bétája.

Star Trek Online - Klingonok is lehetünk

A Star Trek Online vezető producere, Craig Zinkievich elárulta, hogy ha szeretnénk, akkor akár klingonnal is játszhatunk majd az online szerepjátékban.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

Giga galériafrissítés a reggeli kakaó mellé

Lassan itt a hétvége, mi meg még nem is galériáztunk a héten. De bepótolva minden hiányosságot, következzenek az elmúlt napok legütősebb screenshotjai.

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Galériafrissítés csütörtök délutánra

Olyan drágaságokról érkeztek képek, mint Fuel, MGS, Red Faction, Risen, Split Second, Terminator és Sims, de itt van tjames nagy kedvence, az UFC 2009 is!

Esti galériafrissítés szupersztrárokkal

Ma este is frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is vannak, mint Dantes Inferno, Guitar Hero, Killzone 2, Singularity, vagy Star Trek Online.