Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
1620122400

Mennyit költött az Epic az ingyenjátékokra?

Az Epic és az Apple tovább folytatja a harcot a bíróság előtt, emiatt pedig néha kikerül egy-egy érdekes dokumentum az internetre is. Most azt tudtuk meg, hogy tételesen mennyit költött az Epic ajándékjátékokra az akciók első kilenc hónapjában.
1571742035

Batman: Arkham Legacy - ez lesz az új epizód?

A korábban is megbízható forrásként szivárogtató WabiSabi ezúttal arról számolt be, hogy a Warner Bros. nemrég elhintett új Batman-játéka a Batman: Arkham Legacy címet kapja, és a teljes Batman-család játszható lesz benne.
1570366837

Kevin Conroy kihagyja az új Batman-játékot

Batman majdnem örökös szinkronhangja, Kevin Conroy a JOE-nak adott interjúban megerősítette, hogy nem vesz részt a Warner Bros. Games Montreal szeptember végén beharangozott új Batman-játékának a munkálataiban.
1568917080

Hat Batman-játékot ad ajándékba az Epic Store

Szombaton Batman-nap, ráadásul a nyolcvanadik születésnapját ünnepli a derék Denevérember, az Epic Games Store pedig méltóképpen akar megemlékezni ezekről a jeles eseményekről.
1568398320

Batman-játékot ad majd ajándékba az Epic

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, szokatlan módon azonban ezúttal nem árulta el a bolt, hogy mi lesz a következő ajándék, csak az a fix, hogy valamelyik Batman-címről (vagy címekről) van szó.
1568012400

Brit toplista: élen nyitott az NBA 2K20

Viszonylag gyenge héten van túl a brit játékpiac, részint ennek köszönhető, hogy az NBA 2K20 végzett a játékeladási lista élén. Az új rész három helyezést javított az elődjéhez képest.
1565535600

Grafikai tuningot kapott a Batman: Arkham Asylum

Egy rajongónak, egészen pontosan Zach Jaegernek hála megkezdte az Unreal Engine 4-re költözését a 2009-ben megjelent zseniális alkotás. Ugyan már az eredeti játék is remekül festett, az új projekt még erre is képes rálicitálni.
1562590815

Szeptemberben jön a Batman: Arkham Collection

Harmadik alkalommal kap gyűjteményes kiadást a Batman: Arkham-sorozat. Sok újdonságot nem tartalmaz majd a csomag, ráadásul csak a Rocksteady-féle Arkham-epizódokat kapjuk meg, az Arkham Origins sajnos kimarad.
1550685600

Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.
1548856810

Batman: Arkham Crisis - a Rocksteady új játéka?

A Rocksteady legújabb készülő fejlesztése kapcsán már rengeteg szóbeszédet hallhattunk. Szó esett már egy új Batman-, Superman- és Igazság Ligája-játékról is, a legújabb pletykák szerint azonban tényleg vadonatúj Batman-kalandot kapunk.