Shellshock 2: Blood Trails

Mikor az ember azt hinné, hogy már semmi újat nem tudnak kitalálni, jön egy Shellshock 2: Blood Trails, és zombik özönlik el a vietnámi háború amúgy is vér áztatta csatamezőit.
Típus: FPS, Vietnám, Zombis

Shellshock 2: Blood Trails

A nagy visszatérők közönség elé tárásával az Eidos is bepróbálkozott ismételten. Ha már a második világháború lejátszott menet, íme, a hatvanas-hetvenes évek szorongatott konfliktusa, a vietnámi rezsim megdöntésére ácsingózó jenkik arcul csapása. Az előd naturalisztikusságra épített, ahol elfelejthettük a hősiességért járó kitüntetéseket, háborús bűntények sokaságát vihettük végbe, s ezt el is intézték annyival, hogy csupán a túlélésre játszunk. A Shellshock 2 is a túlélésre épít, de történelmi hűséget megfejelték némi fertőzöttekkel való hacacáréval, a horror elemek létjogosultsága azonban erősen kérdéses, ahogyan a végtermék minősége is.

A heti játékmegjelenések

Remek hét a mostani, hiszen számos olyan megjelenés vár ránk a következő napokon, amelyekért megéri majd felkelni aznap és feltörni értük a malacperselyt.

Friss screenshotok álmos hétfő estére

A ma esti képes felhozatal: Diablo III, Grand Ages: Rome, Killzone 2, Shellshock 2, Spore: Galactic Adventures, Velvet Assassin és az elmaradhatatlan X-Blades.

Szombat esti galérialáz a Gamekapcson

Több száz új képpel bővült galériánk. Csak pár cím: Call of Duty, Midnight Club, Naruto, Resident Evil, Stargate, Star Wars, Sims - ki ne hagyd!

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!

Shellshock 2: Blood Trails

Néhány évvel ezelőtt Dunát lehetett rekeszteni a sok második világháborús (ha úgy jobban tetszik, „tankos”) FPS-sel és RTS-sel. Hétről hétre jelentek meg az újabb próbálkozások, mérsékelt sikerrel, s eközben a vietnámi háború abszolút háttérbeszorult. Volt ugyan egy Man of Valorunk a szétdarabolt 2015-től, na meg az EA is bepróbálkozott a Battlefield: Vietnammal, hogy a fertelmes és rémálmokat okozó Conflict: Vietnamot már ne is említsük. Vártunk, vártunk, míg végül jött a Guerrilla...

GC 2008: Shellshock 2 Blood Trails - zombikkal

Mikor az ember azt hinné, hogy már semmi újat nem tudnak kitalálni, jön egy Shellshock 2: Blood Trails, és zombik özönlik el a vietnámi háború csatamezőit.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

Megkezdődtek a Shellshock 2 munkálatai

Bár a Shellshock: Nam '67 meglehetősen rosszul sikerült játék volt anno, az Eidos a jó eladások miatt már akkor, 2004-ben úgy döntött, hogy lesz majd folytatás.