Baldur's Gate III PC, PS5, XSX

A Divinity: Original Sin alkotói szállítják a nagynevű sorozat harmadik részét.
1692943200

Még az idén érkezik Xbox Series-konzolokra a Baldur’s Gate 3

Swen Vincke, a Larian stúdió alapítója és vezérigazgatója bejelentette, hogy a nagysikerű RPG érkezik Xbox Series-konzolokra is, de Series S-en lesz pár kompromisszum.
1692342000

Változtat a javítások kiadásának folyamatán a Larian

A Baldur's Gate III fejlesztői kénytelenek voltak visszacsinálni a legutóbbi patch-et, mivel a javítás elrontotta a játékot, de legalább tisztában vannak vele, hogy hol a hiba, a jövőben ígérik, nem fordul elő ilyen még egyszer.
1692118826

Baldur's Gate III - hamarosan megváltoztathatjuk kinézetünket

Elképesztő siker a Baldur's Gate III, ám vannak kisebb-nagyobb (inkább kisebb) hiányosságai. Nevezetesen, eddig nem tudtuk játék közben megváltoztatni karakterünk megjelenését. Ám ez változik majd.
1691914022

Baldur's Gate III teszt

Közel húsz, hosszú évnek kellett eltelnie, hogy a legendás széria folytatása megérkezzen, amely nem csak méltó új rész, hanem az év, sőt korunk legjobb szerepjátékainak egyike. A Larian 20-ast dobott, nem szabad kihagyni!
1691827216

Érdekes statisztikákat villantottak a Baldur's Gate III-ról

A Larian hivatalos blogbejegyzésében egy csomó fontos és vicces infografikát mutatott a múlt héten megjelent szerepjátékáról. Azt tudtátok, hogy már 368 játékosnak sikerült befejeznie a Baldur's Gate 3-at az első hétvégén?
1691767200

Nem kell félni, a Baldur’s Gate 3 PS5-ös verziója az összes frissítést tartalmazni fogja

Jövő hónapban már PlayStation 5-ön is nekieshetünk a bámulatos RPG-nek és a legfrissebb verziót kapjuk majd meg. Nem kell majd tovább várnunk a rendes élményre, hiszen már a megjelenés napján tartalmazni fogja a játék az eddig megjelent összes frissítést és javítást.
1691737200

Kritikailag is siker a Baldur's Gate 3

A Larian játéka a Metacritic oldalon lekörözte a Tears of the Kingdomot, igaz, jelenleg még csak tized annyi értékelése van, mint a Nintendo idei csúcsjátékának.
1691424003

A Larian következő játéka kisebb lehet, mint a Baldur's Gate III

Maga a Larian Studios vezérigazgatója, Swen Vinckle árult el pár gondolatot a csapat következő játékáról, ami biztosan nem hat évig fog készülni, mint a Baldur's Gate III és lényegesebb kisebb lesz annál.
1691244001

Továbbra sincs ellenszer a Baldur's Gate III sikerére

Pont tegnap írtuk, hogy milyen látványos rajtot vett a Larian cRPG-je, ám egy nappal később további rekordokat húzott be a Baldur's Gate III. Sokkal jobban debütált a játék, mint anno a Skyrim vagy a Fallout 4.
1691150445

Két vállra fektette a Steamet a Baldur's Gate III

Évekig tartó fejlesztés után végre révbe ért a Baldur's Gate III, a Steam felhasználói pedig egy emberként vetették rá magukat a szerepjátékra, az idei év egyik legjobb startját produkálva. Ennek megvan az árnyoldala is.