Baldur's Gate III PC, PS5, XSX

A Divinity: Original Sin alkotói szállítják a nagynevű sorozat harmadik részét.

2023 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói év játéka-szavazásunk eredményeit a minap már közzétettük, de a szerkesztőség tagjai és készültek egy kisebb összesítéssel. Lássuk, melyek voltak a tavalyi év legnagyszerűbb címei - szerintünk!

Baldur's Gate III - Xbox Series X/S beszámoló

A D&D-reneszánsz zenitjén elsöprő sikert aratott a Larian Studios többszörösen díjnyertes cRPG-je, a Baldur's Gate III... Csak kár, hogy az Xbox Series-konzolokra kiadott verzió játszhatatlan állapotban került piacra.

Szavazz 2023 legjobb játékaira!

Fantasztikus évet tudhat maga mögött a videojáték-ipar, 2023-ban folyamatosan szállingóztak az év játéka-gyanús címek. Mi tizenhét kategóriában szedtük össze a legnagyobb dobásokat, most pedig itt az idő, hogy ti is leadjátok a voksaitokat!

Baldur's Gate III - PS5 teszt

Egy hónappal a PC-s megjelenés után PlayStation 5-re is ellátogatott a Baldur's Gate III, és mivel minden idők egyik legjobb CRPG-jéről beszélünk, persze, hogy a Sony konzolján is megnéztük milyen a D20-at dobálni.

Baldur's Gate III teszt

Közel húsz, hosszú évnek kellett eltelnie, hogy a legendás széria folytatása megérkezzen, amely nem csak méltó új rész, hanem az év, sőt korunk legjobb szerepjátékainak egyike. A Larian 20-ast dobott, nem szabad kihagyni!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

2020 legjobb játékai - szerintünk

Most is megszavazhattátok a tavalyi év legjobb játékait, mielőtt azonban ismertetnénk az olvasói voksolás végeredményét, fussuk át, hogy mely címek voltak a kedvencei a Gamekapocs-szerkesztőségnek!

Baldur's Gate III próbakör

Kipróbáltuk a legendás széria harmadik epizódjának korai hozzáférésű verzióját: kifejezetten biztató dolgokat láttunk, amit igyekszünk is átadni a spoilermentes bemutatónkon keresztül!

E3 2019: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtek meg a leginkább.