Baldur's Gate III PC, PlayStation, Xbox

A Divinity: Original Sin alkotói szállítják a nagynevű sorozat harmadik részét.
1645025580

2023-ra fejezhetik be a Baldur's Gate 3-at

A készítők becslése szerint "valószínűtlen", hogy idén megjelenhet a Baldur's Gate 3 végleges változata, a jó hír azonban az, hogy az Early Access-kiadás addig sem marad frissítések nélkül.
1634302800

Nagyot frissült a Baldur's Gate III

A Larian Studios tegnap élesítette a Baldur's Gate III sorban hatodik frissítését, ami komoly újdonságokat hozott magával. Vadonatúj területként felfedezhetjük Grymforge-ot, és már a Sorcerer karakterosztályt is kiválaszthatjuk kalandoruknak.
1625821200

Baldur's Gate III - mit tartogat a következő patch?

Újabb Panel From Hell-műsorral jelentkezett a Larian, amelyben a következő patch tartalmáról is szó esett. Ezúttal nem látványos újdonságokra, hanem kis, játékélményt javító változtatásokra számíthatunk.
1624204800

Baldur's Gate III - messze még a végleges változat

A Larian fejese, Swen Vincke a GameSpotnak adott interjút, amelyben elárulta: idén még biztosan a Steam Early Access-szekciójának vendégszeretetét élvezi majd a Baldur's Gate III.
1622718900

Újabb fejlesztőcsapattal bővült a Larian Studios

Olyan jól sikerült a közös munka a Divnity: Original Sin II Switchre költöztetése közben, hogy a Larian Studios és a barcelonai BlitWorks úgy döntött, a jövőben együtt folytatják a pályafutásukat.
1617894000

Baldur's Gate III - még az első fejezet is változhat

Hiába a rajongók által gyakorolt nyomás, a Larian Studios egyáltalán nem tervezi elkapkodni a Baldur's Gate III Early Access-munkálatait, valamint arról is szót ejtettek, hogy semmi nincs kőbe vésve; akár még az első fejezet is átalakulhat.
1613743200

Baldur's Gate III - bemutatkozik a druida

Lezajlott a legutóbbi Panel from Hell-esemény, és vele együtt élesedett a negyedik nagyobb frissítés is a Baldur's Gate III-hoz, aminek a legérdekesebb újdonsága egyértelműen az új kaszt debütálása lett.
1613502000

Baldur's Gate III - a negyedik patch már a kanyarban

Holnap este hét órakor újabb Panel from Hell-eseménnyel várja a rajongókat a Larian Studios, amiben nem csak a Baldur's Gate III jövőjéről lesz szó, de ezzel együtt élesedik a legújabb frissítés is az RPG-hez.
1609948380

2020 legjobb játékai - szerintünk

Most is megszavazhattátok a tavalyi év legjobb játékait, mielőtt azonban ismertetnénk az olvasói voksolás végeredményét, fussuk át, hogy mely címek voltak a kedvencei a Gamekapocs-szerkesztőségnek!
1609164000

Így kíván kellemes ünnepeket a Larian Studios

A Baldur's Gate III fejlesztői sem akartak kimaradni idén a játékosok ünnepi köszöntéséből, aminek az alkalmából egy roppant bájos és egyben stílusos videóval jelentkezett a belga csapat.