LittleBigPlanet 2 PS3, Vita

A rendkívül népszerű LittleBigPlanet első folytatása, természetesen kizárólag PlayStation 3-ra, illetve készül egy vitás változat is. A játéknak elérhető egy Special Edition kiszerelése is, valamivel olcsóbb és tartalmasabb, mint az alapjáték volt.
1287729436

A LittleBigPlanet 2 és a Portal összefonódása

Merje valaki azt mondani, hogy a Media Molecule új játékának szerkesztőfelülete nem enged teret a felhasználók fantáziájának szárnyalásának? Erre már a bétázók is rájöttek, egymás után jönnek a zseniálisabbnál zseniálisabb tartalmak, például korábban komplett vietnámi FPS-t gyártottak belőle. Most a Valve-n a sor.
1286287473

LittleBigPlanet 2 - magyarázkodik a Media Molecule

Nemrég a Media Molecule szomorúan jelentette be, hogy nem tudják tartani a LittleBigPlanet 2 korábban betonbiztosnak tűnő novemberi megjelenését, így a játék csak a jövő év elején kerülhet boltokba. Mint kiderült, a srácok gondolnak azokra, akik nem tudnak netezni a PlayStation 3 konzoljukon.
1285258718

Mégsem jelenik meg idén a LittleBigPlanet 2

Bár a Media Molecule minden erejével azon volt, hogy elkészüljenek a novemberi megjelenésre, a minap mégis rossz hírt kellett közölniük a publikummal: további két hónapra van szükségük a LittleBigPlanet 2 befejezéséhez, így az csak januárban kerülhet a boltok polcaira.
1285158600

LittleBigPlanet 2 bunyós játékként és FPS-ként

Javában zajlik a LBP 2 bétatesztje, szerencsére az élelmes és kreatív felhasználók szemérmetlenül izgalmas új tartalmakat generálnak a játék szerkesztői felületének segítségével. A játék sokszínűségéről tanúskodik, hogy a Street Fighter 2 és az FPS-ek szerelmesei sem maradnak szárazon.
1284903375

BioShock Infinite - az első gameplay jelenetek

Geoff Keighley és a Gametrailers TV visszatért, méghozzá nem is akármilyen anyaggal! A Star Wars: The Force Unleashed II, a LittleBigPlanet 2 és a Fallout: New Vegas bemutatása mellett az új BioShockra is szakítottak némi időt - most láthattok először gameplay jeleneteket a játékból!
1282113370

GC 2010: LittleBigPlanet 2 kedvcsináló

Elsősorban a szerkesztői felület kínálta lehetőségekre hívja fel a figyelmet a videó, s a hagyományos platformelemek mellett a felhasználó által generált tartalom lesz a leghangsúlyosabb tényező a LBP folytatásában. Ám a műfaji határok kitolódnak, nem muszáj platformjátékot kreálnunk, ha van elég fantáziád bármit kiadhatsz kezeid közül.
1281946867

Érkezik a LittleBigPlanet 2 béta

Media Molecule nem kertelt sokáig, az első részhez hasonlóan a megjelenés előtt a rajongók és az önjelölt teszterek ismét hódolhatnak a bétateszt kiváltságainak. Jelenleg ugyan semmilyen pontos dátum nincs a kissé semmitmondó "hamarosan" időhatározó mellett.
1280407440

GC 2010: Sony konferencia a nulladik napon

A Sony bejelentette, hogy augusztus 17-én, a Kölnben megrendezendő GamesCom nulladik napján tartja majd sajtókonferenciáját, néhány izgalmas címmel.
1280130240

LittleBigPlanet 2 - nem csupán egy platformer

A Comic-Conon a Media Molecule is képviseltette magát a LittleBigPlanet 2-vel, ahol egy játszható demóval is kedveskedtek a látogatóknak.
1279976580

LittleBigPlanet 2 - lesz gyűjtői változat is

A PlayStation Blogon felfedték végre a LittleBigPlanet 2 végleges megjelenési dátumát, egyúttal bejelentették: lesz gyűjtői változat, nem is akármilyen!