Counter-Strike: Source

A Half-Life 2 többjátékos üzzemmódja, a Source motorral hajtott Counter-Strike Source.
Típus: FPS

Jövőre reklámok lesznek a Counter-Strike-ban

Új hírek tettettek publikussá a minap a Valve által a Counter-Strike-kal kapcsolatban: a bejelentések szerint jövő évtől kezdve reklámok lesznek az online lövöldözősben.

Tízezer csalóval számolt le a Valve

A Steam weboldalát nézegetve vettük észre a legfrissebb hírt, mely szerint a Valve sok-sok online játékos Steam-hozzáférését tiltotta le végérvényesen, mindörökké.

Counter-Strike - Dinamikusan változó fegyverárak

Mint arról két hete beszámoltunk, megérkeztek az első Counter-Strike: Source-frissítések, melyek az egyes körök elején fontos vásárlást piszkálják meg.

Counter-Strike: Source frissítések várhatóak

A Steambe belépve értesültünk a Valve aktuális terveiről: hamarosan frissítéseket eszközölnek a Counter-Strike: Source játékmenetén - részletek nemsokára!

Counter-Strike: Source frissítések hamarosan

A Valve - CS: Source-on munkálkodó - fejlesztői újabb játékmeneti változtatásokat készülnek eszközölni napjaink egyik legnépszerűbb többjátékos lövöldözősén.

Counter-Strike 1.6 bajnokság Pápán!

OsOnO barátunk kért meg minket, hogy értesítsünk Benneteket a hamarosan megrendezendő pápai, nagyszabású Counter-Strike 1.6 bajnokságról.

Steam-hírek: Megjelenések, kiegészítések

Új információkkal frissült a Steam: megjelent végre a SiN Episodes első része, három hét múlva érkezik a Half-Life 2 kiegészítés, módosítások várhatóak a CS-hez...

Counter-Strike McDonald's módra

Nyári munka? éjszakai műszak a Mekiben? Nincs ennél unalmasabb mi? Lássuk nyugati kollégáink mivel teszik izgalmasabbá munkaidejüket!

Counter-Strike Source map!

Mára befutott a tegnap hiányolt Counter-Strike Source map is. Igazából nem egy új pályáról van szó, hanem a régebbi de_nuke egy újboli feldolgozásáról.

Új CS és DoD Source pályák!

A Valve heti Steam frissítése során postázta nekünk, hogy a CS Source és Day of Defeat Source egy-egy új pályával fog kazdagodni, a következő hét során.